TietovisatViihdeBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppiTV-ohjelmat

Sanan consolidate käännös englanti-suomi

  • lujittaa
    Tärkeintä on lujittaa demokratiaa. The most important thing is: to consolidate democracy. Se lujittaa arvojärjestelmäänsä. It will consolidate its value system. Nyt on aika lujittaa tätä myönteistä kehitystä. Now is the time to consolidate these positive developments.
  • yhdistää
    Nyt meidän pitäisi yhdistää nämä ehdotukset. Now we ought to consolidate those proposals. Annan varauksellisen tukeni komission hankkeelle, jonka tarkoituksena on yhdistää olemassa olevat 21 asetusta kokonaisuudeksi. I would give qualified support to the Commission to consolidate the existing 21 regulations. On viisaampaa rajoittaa ja yhdistää EU:n lainsäädäntöä, jotta sen käsittely olisi helpompaa. It would be wiser to limit and consolidate EU legislation so that it becomes more manageable.
  • vahvistaa
    Tämä mietintö vahvistaa tämän lähestymistavan. This report consolidates this approach. Meidän täytyy vahvistaa sitä, mikä on jo olemassa. We must consolidate what already exists. On välttämätöntä vahvistaa niitä ja tukea niiden täytäntöönpanoa. It is vital to strengthen them and consolidate their implementation.

Sanan consolidate määritelmät

Esimerkit

  • He consolidated his luggage into a single large bag.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja