TV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatHoroskooppiNauris.fiReseptitBlogit

Sanan countryside käännös englanti-suomi

  • maaseutu
    Eurooppalainen maaseutu on suurten muutosten edessä. The European countryside faces big changes. Maaseutu on nähtävä kokonaisuutena. The countryside must be viewed in its entirety. Haluan, että Euroopan maaseutu olisi elinvoimainen, mutta maaseutu ei säily ilman viljelijöitä ja eläimiä! I want the countryside to be viable in Europe, and the countryside cannot survive without farmers and animals!
  • maa
    Toinen ehdotus koskee asetusta yhteisen maatalouspolitiikan toisen pilarin maa-alueiden kehityksestä. The second proposal concerns the regulation on developing the countryside under the second pillar of the common agricultural policy. Kyse ei myöskään ole vain terrorismista vaan pikemminkin aluekehityksestä sekä kaupunkien ja maaseudun aluekehityksen tasapainottamisesta. It is also not a problem of terrorism, but has much more to do with regional development and with balancing regional development across the towns and the countryside. Suuret maa-alat on muutettu huumeviljelmiksi ja prostituoitujen ja varastettujen autojen kauppa kukoistaa lukuisten albanialaisten rikollispäälliköiden hallinnassa. Vast areas of the countryside have been transformed into drug plantations, and prostitution and trafficking in stolen cars flourish under the direction of various Albanian bosses.
  • maalaismaisema

Sanan countryside määritelmät

Esimerkit

  • We live in the countryside
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja