ViihdeTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan do käännös englanti-suomi

  • tehdäMitä se voi tehdä ja mitä sen täytyy tehdä? The question is what is Europe doing? Emme voi tehdä enempää, mutta emme saa tehdä vähempääkään. We can do no more but we should do no less. Mitä me sitten voimme tehdä tässä tilanteessa? So, what do we do in this case?
  • doMietintö: Maria do Céu Patrão Neves Report: Maria do Céu Patrão Neves Manuel António dos Santos: 193 ääntä Manuel António dos Santos: 193 votes Míle buíochas do mhuintir na hÉireann. Míle buíochas do mhuintir na hÉireann.
  • käydä päinsäSellainen ei saa käydä päinsä, että se määritetään joka paikassa eri tavalla. It will not do for some to define it in one way, and others in a different way. Ei voi toki käydä päinsä, että lääkärinpalvelujen kustannuksia ei korvata minulle ulkomailla vain siksi, että minulla ei ole oikeaa lomaketta! It is simply not acceptable that I could fail to be reimbursed for medical treatment abroad merely because I do not have the correct form. Ei voi käydä päinsä, että Tanskan kaltainen maa, joka on henkeä kohti lasketun bruttokansantuotteen mukaan yhteisön rikkain maa, on nettosaaja, ja esimerkiksi Ruotsin kaltainen maa on nettomaksaja. It will not do for a country such as Denmark - which, measured on per capita GNP, is the richest in the Community - to be a net beneficiary, and a country such as Sweden to be a net contributor.
  • kelvata
  • pyykätä
  • riittääMe pystymme siihen, jos tahtoa riittää. We can do it if we have the will. Milloin sanomme, että tämä riittää? At what point do we say enough is enough? Tulevaisuudessa meillä riittää silti tehtävää. We still, then, have much to do in the future.

Sanan do määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja