TV-ohjelmatJääkiekon MMBlogitReseptitTietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautot

Sanan enterprise käännös englanti-suomi

  • yritysTämän vuoksi Yritys-Eurooppa-verkostoa on vahvistettava. For this reason, the European Enterprise Network must be strengthened. Millainen on eurooppalainen yritys? What is a European enterprise? Yritys- ja teollisuustoiminnan pääosastolla on institutionaalinen tietämys, jonka avulla näitä prosesseja on ohjattu. The DG ENTERPRISE has the institutional knowledge used to exercise control over these processes.
  • firma
  • hankeJoka tapauksessa kyseessä on pitkän aikavälin hanke. In any case it will be a long-term enterprise. Hanke näyttää sopivan paremmin suurille yrityksille. It seems to be more suited to larger-scale enterprises. Hanke perustuu kummankin yhteisön hyvään tahtoon, ja sen on oltava yhteinen hanke, jolle on tietysti myönnettävä sopivat aineelliset, taloudelliset ja inhimilliset resurssit. The project must rely on the goodwill of both communities and be a joint enterprise with, of course, the appropriate material, financial and human resources.
  • yritteliäisyys

Sanan enterprise määritelmät

  • |terr/Northwest Territories|c/Canada}}

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja