ViihdeReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatBlogitHoroskooppi

Sanan hanke käännös suomi-englanti

 • project
  us
  Europe is a social project today. Eurooppa on nykyään sosiaalinen hanke. The project thus clearly became an EU project. Näin hankkeesta tuli selkeä EU-hanke. Make it a project, Prime Minister! Tehkää tästä pääministerin oma hanke!
 • enterprise
  us
  In any case it will be a long-term enterprise. Joka tapauksessa kyseessä on pitkän aikavälin hanke. It seems to be more suited to larger-scale enterprises. Hanke näyttää sopivan paremmin suurille yrityksille. The project must rely on the goodwill of both communities and be a joint enterprise with, of course, the appropriate material, financial and human resources. Hanke perustuu kummankin yhteisön hyvään tahtoon, ja sen on oltava yhteinen hanke, jolle on tietysti myönnettävä sopivat aineelliset, taloudelliset ja inhimilliset resurssit.
 • undertaking
  us
  This is a truly grotesque undertaking. Tämä on todella pöyristyttävä hanke. It is a huge undertaking, with investments of over FF 7 billion. Hanke on valtava. Investointeja on yli 7 miljardin Ranskan frangin edestä. There are other examples, and this is a very important undertaking. Muitakin tällaisia esimerkkejä on, ja tämä on erittäin tärkeä hanke.

Sanan hanke määritelmät

Esimerkit

 • Wikisanakirja on hanke sanakirjan tekemiseksi.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja