HoroskooppiViihdeVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogit

Sanan fabric käännös englanti-suomi

 • kangas
 • kudos
  Euroopan maaseudun sosiaalinen kudos ei kestä sitä, että sen perusta - pienet ja keskisuuret tilat - tuhotaan tai että työpaikkoja häviää entisestään. The social fabric of Europe's farming community cannot afford the destruction of its base - the small and medium-sized farms - or additional job losses. Pitsi on tekijältään taitoa vaativa kudos.Verkko on harvaa kudosta.
 • rakenne
  Vaikka sitä käytetään yleisesti, olemme yhä enemmän tietoisia, että Euroopan taloudellinen ja sosiaalinen rakenne on muuttunut huomattavasti. Unfortunately, despite being widely used, there is a growing awareness that the economic and social fabric in Europe has profoundly changed. On ymmärrettävä, että Pohjois-Portugalin teollisuuden rakenne perustui perinteisiin aloihin, joilla tekstiileillä oli suuri merkitys. It must be understood that the industrial fabric of the north of Portugal was based on traditional sectors, in which textiles were of great importance. Libanon on ollut pitkään Lähi-idän keskeisten voimien välisen yhteentörmäyksen näyttämönä, ja sen koko sosiaalinen rakenne on joutunut kärsimään sen maantieteellisen sijainnin vuoksi. Lebanon has long been the stage for a clash between the main powers in the Middle East, and its entire social fabric has suffered because of its geographical location.
 • kehikko
 • rakentaminen
  Oman talon rakentaminen on monen miehen unelma.Tien rakentaminen on monivaiheisen hankkeen toteutuminen.
 • tekstiili
  Direktiivin liitteeseen sisältyy luettelo niistä tekstiili- ja nahkatuotteista, joissa näiden epäilyttävien aineiden käyttö kielletään. The annex to the directive contains a list of fabric and leather products in which the use of these suspect substances is banned. . (EL) Arvoisa puhemies, direktiiviehdotus, jota tänään käsittelemme, koskee tekstiili- ja nahkatuotteiden värjäämisessä käytettävien atsoväriaineiden markkinoiden ja käytön rajoittamista. Mr President, the proposal for a directive which we are debating today is designed to restrict the marketing and use of azocolourants used in fabric dyes and leather goods.
 • vaates

Sanan fabric määritelmät

Esimerkit

 • cloth of a beautiful fabric
 • the fabric of our lives
 • the fabric of the universe
 • cotton fabric
 • The Internet is a fabric of computers connected by routers.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja