VaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan finanssi- käännös suomi-englanti

  • financial
    us
    The obligations of the directive would only apply in respect of certain financial and company law activities. Direktiivin velvoitteita sovellettaisiin vain joihinkin finanssi- ja yhtiöoikeudellisiin toimiin. Popular support in the Member States for a tight financial and economic policy is an unpredictable factor. Jäsenvaltioiden kansalaisten tuki tiukalle finanssi- ja talouspolitiikalle on vaikeasti arvioitava tekijä. This support has been highly appreciated among those most severely hit by the global financial and economic crisis. Maailmanlaajuisesta finanssi- ja talouskriisistä ankarimmin kärsineet ovat arvostaneet suuresti tätä tukea.
  • fiscal
    Fiscal and monetary policies are no substitute for structural reforms. Finanssi- ja rahapolitiikalla ei voida korvata rakenteellisia uudistuksia. Budgetary and fiscal policy are particularly sensitive areas of political responsibility. Finanssi- ja veropolitiikka ovat erityisen herkkiä politiikan vastuualueita. What is also clear is that fiscal and monetary policies are not substitutes for structural reforms. On myös selvää, että finanssi- ja rahapolitiikalla ei voida korvata rakenteellisia uudistuksia.

Sanan finanssi- määritelmät

  • yhdyssanan alkuosana finansseihin liittyvä, rahatalouteen kuuluva

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja