TV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitHoroskooppiViihde

Sanan initiative käännös englanti-suomi

  • aloiteSTAR 21 -aloite on tulevaisuuden kannalta hyvin tärkeä aloite. The STAR 21 initiative is a key initiative for the future. Kyseessä on erittäin myönteinen aloite. It is a very welcome initiative. Minusta tämä on myös tervetullut aloite. I welcome this initiative as well.
  • aloitteellisuusAinoastaan aloitteellisuus puuttuu. Only the initiative is missing. Missä alkaa ja päättyy alalla toimivien tahojen oma vastuu ja aloitteellisuus? Where does responsibility, or rather the own initiative of those involved, begin and end? Yrittäjyys ja kansalaisten aloitteellisuus ovat tärkeitä edellytyksiä tasapainoiselle yhteiskuntakehitykselle. Entrepreneurship and initiative of the citizens are important preconditions for harmonious social development.
  • aloitekykyTulevaisuuden talouden peruskiviä ovat aloitekyky ja tutkimustyö. The foundation stone for the economy of the future is initiative and research.
  • ehdotusTämä ehdotus ei toimi pienissä jäsenvaltioissa. This initiative is not workable in small Member States. Se ei ole ehdotus lakialoitteesta. This is not a proposal for a legislative initiative. Myös itse aloite ja ehdotus uusista päätöksentekomuodoista on ilahduttava. The report is therefore a welcome initiative.
  • esitysKehitysmaiden esitys monipuolisine aloitteineen digitaalisen kuilun kuromiseksi umpeen oli vaikuttava. The presentation by the developing countries, with multifaceted initiatives to overcome the digital divide, was impressive. Päätöslauselmaesityksestä ei loppujen lopuksi äänestetty, koska Kiinan aloitteesta päätettiin hyväksyä esitys olla puuttumatta asiaan. Lastly, the motion for a resolution was not put to the vote following the adoption of a motion of non-intervention, on China' s initiative. kirjallinen. - (EN) 12 jäsenvaltion jättämä esitys direktiiviksi eurooppalaisesta suojelumääräyksestä on aloite, jonka tavoite on rikosten ennaltaehkäisy. in writing. - The proposal for a directive on the European Protection Order, submitted by 12 Member States, is an initiative aimed at preventing crime.
  • oma-aloitteisuus

Sanan initiative määritelmät

  • Serving to initiate; inceptive; initiatory; introductory; preliminary
  • A beginning; a first move
  • The ability to act first or on one's own

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja