TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppiBlogit

Sanan initiative käännös englanti-suomi

 • aloite
  STAR 21 -aloite on tulevaisuuden kannalta hyvin tärkeä aloite. The STAR 21 initiative is a key initiative for the future. Kyseessä on erittäin myönteinen aloite. It is a very welcome initiative. Minusta tämä on myös tervetullut aloite. I welcome this initiative as well.
 • aloitteellisuus
  Ainoastaan aloitteellisuus puuttuu. Only the initiative is missing. Missä alkaa ja päättyy alalla toimivien tahojen oma vastuu ja aloitteellisuus? Where does responsibility, or rather the own initiative of those involved, begin and end? Yrittäjyys ja kansalaisten aloitteellisuus ovat tärkeitä edellytyksiä tasapainoiselle yhteiskuntakehitykselle. Entrepreneurship and initiative of the citizens are important preconditions for harmonious social development.
 • aloitekyky
  Tulevaisuuden talouden peruskiviä ovat aloitekyky ja tutkimustyö. The foundation stone for the economy of the future is initiative and research.
 • ehdotus
  Tämä ehdotus ei toimi pienissä jäsenvaltioissa. This initiative is not workable in small Member States. Se ei ole ehdotus lakialoitteesta. This is not a proposal for a legislative initiative. Myös itse aloite ja ehdotus uusista päätöksentekomuodoista on ilahduttava. The report is therefore a welcome initiative.
 • esitys
  Kehitysmaiden esitys monipuolisine aloitteineen digitaalisen kuilun kuromiseksi umpeen oli vaikuttava. The presentation by the developing countries, with multifaceted initiatives to overcome the digital divide, was impressive. Päätöslauselmaesityksestä ei loppujen lopuksi äänestetty, koska Kiinan aloitteesta päätettiin hyväksyä esitys olla puuttumatta asiaan. Lastly, the motion for a resolution was not put to the vote following the adoption of a motion of non-intervention, on China' s initiative. kirjallinen. - (EN) 12 jäsenvaltion jättämä esitys direktiiviksi eurooppalaisesta suojelumääräyksestä on aloite, jonka tavoite on rikosten ennaltaehkäisy. in writing. - The proposal for a directive on the European Protection Order, submitted by 12 Member States, is an initiative aimed at preventing crime.
 • oma-aloitteisuus

Sanan initiative määritelmät

 • Serving to initiate; inceptive; initiatory; introductory; preliminary
 • A beginning; a first move
 • The ability to act first or on one's own

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja