ReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan ehdotus käännös suomi-englanti

 • proposition
  us
  This proposition is entirely bizarre. Tämä ehdotus on aivan omituinen. In whose interest, I wonder, is this proposition? Ihmettelen, kenen edun mukainen tämä ehdotus on? “Wiktionary is a good dictionary is a proposition” is a proposition
 • suggestion
  us
  It is a very worthwhile suggestion. Se on erittäin varteenotettava ehdotus. I still believe that is a good suggestion. Uskon vieläkin, että se oli hyvä ehdotus. Mr President, I have a suggestion. Arvoisa puhemies, minulla on ehdotus.
 • proposal
  The best proposal is to withdraw it. Paras ehdotus on ehdotus direktiivin peruuttamisesta. This proposal is long overdue. Ehdotus olisi pitänyt jättää jo kauan sitten. Why make this sort of proposal? Miksi tehdä tällainen ehdotus?
 • initiative
  us
  This initiative is not workable in small Member States. Tämä ehdotus ei toimi pienissä jäsenvaltioissa. This is not a proposal for a legislative initiative. Se ei ole ehdotus lakialoitteesta. The report is therefore a welcome initiative. Myös itse aloite ja ehdotus uusista päätöksentekomuodoista on ilahduttava.
 • motion
  us
  According to Rule 96(2), ' if a procedural motion' ... Perustamissopimuksen 96 artiklan 2 kohdassa määrätään: " Jos menettelyä koskeva ehdotus... Mr Brok is right: this is a joint motion from the two committees. Brok on oikeassa: ehdotus on kahden valiokunnan yhteinen. This is a motion which the President can examine. Tämä olisi ehdotus, jonka puhemies voi tutkia.
 • submission
  us
  It called for the submission of a Commission proposal. Ohjelmassa kehotettiin komissiota laatimaan asiasta ehdotus. That means that every submission is registered and processed. Tämä tarkoittaa, että jokainen lähetetty ehdotus kirjataan ylös ja käsitellään. We ought to be agreeing to its submission to the plenum equally promptly. Meidän pitäisi hyväksyä ehdotus yhtä nopeasti täysistunnossa.

Sanan ehdotus määritelmät

 • mielipide, suositus tai luonnos jonkin asian tekemiseksi

Esimerkit

 • Työryhmä laati ehdotuksen uudeksi jätelaiksi.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja