BlogitTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeTietovisatReseptitVaihtoautot

Sanan leap käännös englanti-suomi

 • hypätä
  Ehkä komissio ja neuvosto voivat vielä hypätä kappaleen matkaa kompromissiin yli sen pienen varjon, joka digitaalitelevision yllä on. Perhaps the Commission and the Council can leap a bit further over the shadow thrown by digital television and reach a compromise. Jos se ei muutu, voimme odottaa keitetyn sammakon kohtaloa: veden lämpötila nousee vähitellen kiehumispisteeseen, ja sitten onkin jo liian myöhäistä hypätä kattilasta pois. If not, we can expect to meet the fate of the boiled frog: the water will come to the boil very gradually and then it will be to late to leap out of the pot. Matti hyppäsi aidan yli.
 • hyppy
  Sikäli, hyvät kollegat, arvoisa neuvoston puheenjohtaja, tämä oli askel oikeaan suuntaan, mutta tähän sopisi sanonta, että kyseessä oli hyppy, mutta liian lyhyt hyppy. To that extent, ladies and gentlemen, Mr President-in-Office, this was a step in the right direction, a leap, one might say, but a leap which fell short. Hyppy ihmisten vetämistä auroista suoraan high technology -traktoreihin ei sovellu ollenkaan. The leap from plough to hi-tech tractor is not at all an appropriate one. En voi sanoa tästä sopimuksesta muuta, kuin että se on harkitsematon hyppy tuntemattomaan. I cannot describe this treaty as anything other than an impetuous leap in the dark.
 • loikka
  Tuo on valtava loikka Euroopalle. That is a tremendous quantum leap for Europe. Teille näyttää riittävän hyvin pienet askeleet, mutta todellisuudessa meidän on otettava jättimäinen loikka eteenpäin. You seem to be happy with taking very small steps, but what we need is a giant leap forward. Sen sijaan, että Euroopan unioni nostaisi jalkansa kaasupolkimelta, sen on otettava pitkä loikka eteenpäin. Rather than needing to take its foot off the accelerator, Europe must take a great leap forward.
 • hyppäys
 • loikata
  Vihreällä verotuksella voimme loikata 1900-luvun yleisesti materialistisesta maailmasta järkevämpään maailmaan, jossa ympäristöystävälliset ja inhimilliset arvot ovat paremmin esillä. With green taxation, we can make the leap from the generally materialistic world of the twentieth century to a more sensible world, richer in environmentally friendly and human values.
 • ponnahtaa

Sanan leap määritelmät

  Haussa juuri nyt

  tv ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja