TietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotBlogitViihdeReseptit

Sanan huolimaton käännös suomi-englanti

 • careless
  us
  This is an irritatingly inaccurate and careless statement. Tämä lause on kiusallisen epätarkka ja huolimaton. I trust that everyone will agree that the careless use of pesticides is dangerous both for man and the environment. Luotan siihen, että kaikki ovat samaa mieltä siitä, että torjunta-aineiden huolimaton käyttö on vaarallista sekä ihmisille että ympäristölle. Such a careless use of terms does not belong in a legal text, in which, moreover, definitions have to be laid down and the framework of criminal law agreed. Tällainen käsitteiden huolimaton käyttö ei sovi lakitekstiin, jossa täytyy nimenomaan esittää määritelmät ja sopia rikosoikeudellisista puitteista.
 • negligent
  us
  Let us not mince our words: in this affair the Commission's attitude was more than negligent, it was an irresponsible and criminal attitude. Kutsukaamme lehmää lehmäksi ja todetkaamme, että Euroopan komission asenne tässä asiassa ei ollut vain huolimaton, se oli vastuuton ja rikollinen asenne.
 • sloppyThe dog tracked sloppy mud through the kitchen!The carpenter did a sloppy job of building the staircase.A sloppy measurement; a sloppy fit!
 • derelictThere was a derelict ship on the island.
 • lax
  us
  The Lisbon Strategy is in jeopardy through such lax behaviour by Member States. Tällainen jäsenvaltioiden huolimaton toiminta vaarantaa Lissabonin strategian. The rules are fairly lax, but you have to know which ones you can bend.The rope fell lax.
 • loose
  us
  This wheelbarrow has a loose wheel.You can buy apples in a pack, but they are cheaper loose.The dog is loose again.
 • neglectfulAnd the Commission has indeed been neglectful. Komissio todellakin on ollut huolimaton.
 • slackthe slack of a rope or of a saila slack ropea slack hand
 • uncritical

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja