ReseptitHoroskooppiVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan modern käännös englanti-suomi

 • moderni
  Moderni maailma muuttuu erittäin nopeasti. The modern world moves at a very fast pace. Moderni sotilastekniikka perustuu entistä enemmän tietoon. Modern military technology requires more and more expertise.
 • nykyaikainen
  Mitä nykyaikainen teollisuus tarkoittaa? What does having modern industry mean? Riskinhallinta on nykyaikainen valvontaväline. Risk management is a modern control tool. Se on nykyaikainen tapa viestiä. That is the modern way of communicating.
 • uudenaikainen
  Meidän mielestämme ette ole riittävän uudenaikainen. For us, you are not modern enough. Haluamme, että se on uudenaikainen ja vahva. We want it to be modern and strong. Mielestäni ehdotettu talousarvio ei ollut erityisen uudenaikainen. I do not think that this budget was especially modern.
 • nyky-
  Nyky-Venäjä on heterogeeninen valtio. Modernday Russia is a heterogeneous country. Terrorismi on nyky-yhteiskunnan etäispesäke. Terrorism is the metastasis of modern society. Innovoinnilla on erityisen tärkeä asema nyky-yhteiskunnassa. Innovation has an especially important place in modern society.
 • nykypäiväinen
  Millainen nykypäiväinen CRM-järjestelmä on?

Sanan modern määritelmät

Esimerkit

 • to teaching about gum disease
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja