BlogitReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatViihde

Sanan packaging käännös englanti-suomi

 • pakkaus
  Merkinnät kertovat kuluttajille, että pakkaus voidaan käyttää uudelleen tai kierrättää. The intention of the symbols is to indicate to consumers that the packaging can be reused or recycled. Niiden joukossa on myös sellaisia, jotka sisältävät liian vähän vaikuttavaa ainetta ja sellaisia, joiden pakkaus on harhaanjohtava. There are others that do not contain enough of the active ingredient and whose packaging is misleading. Esimerkiksi PVC: tä sisältävä pakkaus voitaisiin tietojeni mukaan merkitä kierrätettäväksi. For example, packaging which contains PVC could, according to my information, be labelled as recyclable.
 • paketointi
  Rahoitustuotteiden paketointi voi lisätä vaikeaselkoisuutta markkinoilla. The packaging of financial products can bring a lot of opacity to markets. Puheenjohtajamaalla on myös hiukan vastuuta unionin tilasta, eikä se voi vain rauhoittaa itseään paketointi- ja muotoilutaidoillaan. The Presidency also carries some of the responsibility for the state of the Union and cannot just settle for its skills of packaging and word-spinning.
 • pakkaaminen
  Vaarallisten valmisteiden luokitus, pakkaaminen ja merkinnät Classification, packaging and labelling of dangerous preparations Aineiden ja seosten luokitus, merkinnät ja pakkaaminen ( Classification, labelling and packaging of substances and mixtures ( Aineiden ja seosten luokitus, merkinnät ja pakkaaminen (asetuksen (EY) N:o 648/2004) ( Classification, labelling and packaging of substances and mixtures (amendment of Regulation (EC) No 648/2004) (
 • pakkausmateriaali
  Yksi mahdollisuus on esimerkiksi kehittää pakkausmateriaali, joka vaihtaa väriä siinä säilytettävän maidon hapantuessa tai muun elintarvikkeen alkaessa pilaantua. A possible development is a packaging material that changes colour when the milk in it turns sour or the food in it begins to perish. Aaltopahvi ja polystyreeni ovat pakkausmateriaaleja.
 • pakkausteollisuus
  Sellainen pakkausteollisuus, joka vastustaa mahdollisuutta rohkaista uudelleenkäyttöä sisämarkkinoilla, ei ole suuntautunut tulevaisuuteen. A packaging industry which itself objects to the possibility of encouraging reuse within the borders of the internal market is not facing the future.

Sanan packaging määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja