Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan punctual käännös englanti-suomi

  • täsmällinen
    Olen yleensä hyvin täsmällinen, mutta täsmällisyydellä on aina kaksi puolta, ja tämä kyselytunti on viivästynyt. I am normally very punctual, but there are always two sides to punctuality and this question time has been delayed. Pidän kuitenkin puheenvuoroanne, herra Lange, jälleen kehotuksena olla niin täsmällinen kuin suinkin on mahdollista. But I will take your comment as another request for us to be as punctual as possible. Se, mikä kuitenkin puuttuu, arvoisa komission jäsen, on tuontia, vientiä ja hintoja koskevien tilastotietojen täsmällinen ja jatkuva julkaiseminen. What is lacking, Commissioner, is the punctual and routine publication of statistical data on imports, exports and prices, as happens in the United States.
  • ajoissa
    Arvoisa puhemies, mikäli nämä valtuuskunnat haluavat tulla ylös, niiden on oltava ajoissa kuten meidänkin. If these delegations want to come up, Mr President, they should be punctual just as we have to be. Minun täytyy pyytää arvoisaa kollegaamme Robert Atkinsia varmistamaan seuraavalla kerralla, että kaikki jäsenet ovat paikalla ajoissa. I must ask our honourable colleague Robert Atkins to ensure next time that the Members are all here punctually. Matkan keston perusteella minun olisi pitänyt ehtiä paikalle ajoissa, mutta se oli mahdotonta mielenosoitusten vuoksi, jotka tukkivat pääsyn rakennukseen. In terms of my journey time, I should have arrived punctually, but this was impossible due to the demonstrations blocking access to the building.
  • ajoittainen
  • pistemäinen
  • punktuaalinen

Sanan punctual määritelmät

Esimerkit

  • Luis is never late; hes the most punctual person I know.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja