TV-ohjelmatReseptitTietovisatViihdeHoroskooppiBlogitVaihtoautot

Sanan point käännös englanti-suomi

 • pisteSe on ensimmäinen piste hänen hyväkseen. That is a first good point in her favour. Se on kauimmainen piste ennen Yhdysvaltoja. It is the furthest point before you go to the United States. Jossakin on olemassa piste, jossa virheet, kustannukset ja riskit kohtaavat. Somewhere there is a point where the errors, costs and risks meet.
 • kärkiSe voisi olla pohjoisen ulottuvuuden kärki. It could be the high point of the northern dimension. Toinen kolmion kärki on sosiaalinen ja taloudellinen yhteenkuuluvuus. The second point of the triangle is social and economic cohesion. Vaikkakin - kun häntä katsoo, " kärki" ei kenties olekaan hänestä kaikkein osuvin sana. Looking at him, though, perhaps he is not quite as pointed as a spearhead.
 • osoittaaTuo osoittaa, että hän ei ole ymmärtänyt koko asian ydintä. That is to miss the point entirely. Meillä ei ole osoittaa mitään edistysaskelia. No, we cannot point to any progress. Yritän osoittaa tämän kahdelta kannalta. I shall use two points to try to illustrate this.
 • järkiMe luonnollisesti kannatamme komission näkemystä ja toivomme, että järki vie voiton parlamentissakin. We support the Commission's point of view, of course, and we trust that Parliament's wisdom will prevail. Jäsen Stockton totesi, että terve järki ja hyvät käytöstavat ovat paras suojautumiskeino. The Earl of Stockton made the point that common sense and good manners are the best protection. Käytä järkeäsi.
 • pilkkuMitä nämä pilkut ovat? Ehkä hometta. Lähtevätköhän pesussa?Auringossa on esiintynyt poikkeuksellisen paljon pilkkuja.pallo pilkulle
 • hetki
  Koittaa siis hetki, jolloin tämän on loputtava. So there comes a point when this must stop. Se tulee olemaan merkittävä hetki Euroopan historiassa. It will be an important point in Europe's history. Mielestäni tässä vaiheessa ei ole oikea hetki lyödä lukkoon päivämääriä. I do not think it is right to set a date at this point.
 • näkökohtaTämä oli hyvin mielenkiintoinen näkökohta. That was a very interesting point. Tämä on erittäin tärkeä näkökohta. This is a really important point. Kolmas näkökohta on laajentuminen. The third point concerns enlargement.
 • pointtiTulikohan pointtini tarpeeksi selkeästi esille?Ei se ollut pointtini!Hän esitti hyviä pointteja sen puolesta miksi siihen ei kannata ryhtyä.
 • vaiheKomission jäsen Kinnock totesi, että HVK on ensimmäinen vaihe. Commissioner Kinnock made the point that the IGC is stage one. Tämä vaihe on käännekohta myös talouden kannalta. This period also marks a turning point in terms of the economy. Talousarvion hyväksyminen on merkittävä vaihe parlamentin työaikataulussa. The vote on the budget is a key point in the parliamentary calendar.
 • ajatusTämä on hyvin myönteinen ajatus. That is a very positive point. Minusta tämä on erittäin hyvä ajatus. I think that is a very good point. Tämä ajatus tuodaan esiin Richard Howittin erinomaisessa mietinnössä. This is pointed out in Richard Howitt's excellent report.
 • desimaalipilkkuDesimaaliluku (esim. 3,14) koostuu kokonaisluvusta (0, 1, 2, 3...), desimaalipilkusta ja sitä seuraavista numeroista, joista ensimmäinen viittaa kymmenesosaan, toinen sadasosaan jne. (kielitoimistonohjepankki.fiSuomen kielessä, samoin kuin esimerkiksi saksassa ja ruotsissa, suositellaan yleiskielisissä teksteissä käytettäväksi desimaalipilkkua. (kielikello.fi
 • hitunen
 • ilmansuunta
 • irtopisteirtopisteiden kalastelu
 • kiilaKirveen terä pysyi tiukasti varressa, kun olin lyönyt kiilan varren silmään.Vähä vähältä kiiloja rakoon hakkaamalla kivi halkesi siististi kahtia.Apunen iski kiilaa suomalaiseen mediakeskusteluun.
 • kohtaToinen kohta on yhteisvastuullisuus. My second point is solidarity. Toinen kohta koskee pk-yrityksiä. The second point concerns SMEs. Toinen kohta koskee SOLVIT-verkostoa. The second point concerns SOLVIT.
 • kuntoEi riitä, että aluksen kunto tutkitaan tietyssä vaiheessa ja että se tarkastetaan aina tietyin väliajoin. It is not sufficient to only look at the state of a ship at a particular point in time and inspect it every so many years. kovassa kunnossapsyykkinen kunto
 • kymmenys
 • mielimieltä vaillaMitä mieltä siinäkin hommassa on?Hänen mielensä on perin sairas.
 • näyttääJoillakin näyttää olevan sekaannusta tältä osin. Some people appear to be confused on this point. Vuotuinen kasvuselvitys näyttää tietä. The Annual Growth Survey points the way. Näyttää kuitenkin siltä, että ne jätetään sosiaalipoliittisesta ohjelmasta toistuvasti pois. These points seem to be repeatedly left off the agenda, however.
 • niemenkärki
 • niemi
 • niemimaa
 • nokkalyödä nokkaan
 • osoitellaNyt emme voi olla kummankaan puolella, emme voi osoitella sormella. We cannot take either side and we cannot point a finger. Meidän ei aina tarvitse heti osoitella sormella Alan Greenspania. We do not always have to point the finger straight away at Alan Greenspan. Toimielinten ei kannata osoitella toinen toistaan syyttävällä sormella ja arvostella toisiaan. There is no point in one institution pointing the finger at another or criticising it.
 • pääTässäkin tapauksessa on turhaa työntää pää pensaaseen. There is no point in denying anything in this case either. Tämä kolmas käsittely ei ole matkan pää, mutta se on tärkeä etappi matkalla kohti ihmisten terveyden suojelua ja eläinten hyvinvoinnin parantamista. This third reading stage it is not the end of the journey, but it is a very significant point on that road towards the protection of human health and the enhancement of animal welfare. Katolta putosi lunta päähäni.
 • paikkaLisäksi meidän vetoomusvaliokuntamme on usein ensimmäinen paikka, jonne valitetaan. In addition, our Committee on Petitions is often the first point of call. Yksi sopimuksen valitettavia kohtia on se, että tämä paikka on nyt vahvistettu Euroopan parlamentin sijaintipaikaksi. One regrettable point about the treaty is that the seat of the European Parliament has now been reinforced here. Rouva van Bladel, tämä ei ole oikea hetki eikä paikka tämän aiheen käsittelyyn, enkä siis aio vastata teille yhtään mitään. Mrs van Bladel, this is neither the time or place to raise that point, so I am not going to answer you in any way.
 • piikkiLopuksi haluan sanoa, että ilmastoasiassa meidän vastuullamme on poistaa piikki Obaman lihasta. My last point is that on climate, we have a responsibility to remove a thorn from Mr Obama's foot. siilin, kaktuksen, ruusun piikitEi ole ruusuja ilman piikkejä.
 • puoliMeiltä on mennyt kaksi ja puoli vuotta tähän pääsemiseen. It has taken us two and a half years to reach this point. Korostan tätä erityisesti Romanian ja Bulgarian osalta. Tämä on yksi puoli asiasta. I would make this point particularly with regard to Romania and Bulgaria. Tämän perussopimuksen hyvä puoli on se, että ennen pitkää joku esittää vetäytymislausekkeen. The good thing about this Treaty is that at some point there will be a withdrawal clause.
 • rahtuVedonlyöntitoimistot eivät usko rahtuakaan Suomeen (iltalehti.fisirkkilän keski rahtu (= ympyrän keskipiste) (Ganander, 1787
 • täpläDalmatiankoiran turkissa on paljon täpliä.
 • tarkoitusTässä on puheenvuoroni tarkoitus. That is the point of my speech. Mikä on tämän lausekkeen tarkoitus? What is the point of this clause? Se on tämän päätöslauselman tarkoitus. That is the point of this resolution.
 • vaihdeVaihteet olivat todella kuluneet ja vaihteisto uusittiin.Yritin lähteä vahingossa liikkeelle kakkosvaihteella.
 • vertailukohtaTämä on ymmärrettävää, sillä meillä kaikilla on oltava vertailukohta, johon työmme perustuu. That is understandable: we all need a point of reference to work from. Se on hyödyllinen vertailukohta, joka helpottaa YMP:n uudistuksen täysimääräistä täytäntöönpanoa.It represents a useful reference point facilitating full implementation of CAP reform. Nuoret liikkeellä -aloite on merkittävä vertailukohta nuorille EU:n kansalaisille. The 'Youth on the Move' initiative is an important point of reference for young European citizens.
 • yksityiskohtaJäsen Hudghton, tuo ei ole työjärjestyspuheenvuoro, tuo on yksityiskohta. Mr Hudghton, that is not a point of order, that is a point of detail. Kuten jo mainittiin, se ei valitettavasti ole pelkkä yksityiskohta. Unfortunately, as has already been pointed out, that is not a mere detail. Hän on sanonut Ranskassa useasti, että juutalaisten joukkomurha on historian yksityiskohta, kuten hän itse myöntää. He said in France on a number of occasions that the holocaust is a point of detail of history, as he admits himself.

Sanan point määritelmät

 • USMA in West Point, New York

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja