TietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautot

Sanan remote käännös englanti-suomi

 • etäinenEtäinen maa, mutta meillä on vielä hyöty saamatta siltä osin, mitä tulee demokratian toteuttamiseen uusissa verkoissa, ja sitä me tarvitsemme. Our country is remote, but we still are not making any progress towards attaining democracy in the new networks, and we need it. Hyväksyn kuitenkin sen, että lainsäädännöillä on vain etäinen yhteys valuuttaan ja että ne kuuluvat välillisesti kansalliseen toimivaltaan. But I accept that individual legislations are only remotely linked to currency and that, indirectly, they fall within national jurisdiction. Ottaessaan vastaan Kaarle Suuri -palkinnon Aachenissa hän totesi, että Adolf Hitler on yhtä etäinen hänen lapsilleen kuin Wilhelm II on hänelle itselleen. In his acceptance speech for the Charlemagne Prize in Aachen, he said that Adolf Hitler was as remote to his children as William II was to him.
 • kaukainenTotta puhuen katsomme, että tällainen mahdollisuus on melko kaukainen. We actually think that possibility is rather remote. Tämä ei ole kaukainen poliittinen haave, vaan saavutettavissa ole tavoite. This is not a remote political dream. It is an achievable goal. Nykyisin tämän pelätyn joukkion kaukainen jälkipolvi on tuomittu pohjattomaan köyhyyteen. Today, the remote descendants of these feared hordes are condemned to abject poverty.
 • kauko-On totta, että rautatiet eroavat maanteistä siinä suhteessa, että ne ovat kauko-ohjattuja. It is true that railways are different from roads inasmuch as they are subject to remote control. Tämä luettelo on loputon: viestintävälineet, seuraavan sukupolven ohjukset, kauko-ohjattavat ajoneuvot ja niin edelleen. And the list goes on: communications equipment, next generation missiles, remotely piloted vehicles, etc. Nykyajan tekniikan avulla emme voi kauko-ohjata kyseisiä pyörätuolihissejä kuljettajanpaikalta, koska se on liian vaarallista. With current technology such wheelchair lifts cannot be controlled remotely from the driver's seat because it is too dangerous.
 • kaukosäädinSen ratkaisemiseksi meidän olisi ehkä kiellettävä television kaukosäädin. In order to do that, perhaps what we should do is ban the TV remote control. television kaukosäädin
 • etä-~työ
 • etätyö
 • syrjäinenTällaisia yhteisiä ongelmia ovat syrjäinen sijainti ja liikenteeseen liittyvät haitat. The common problems are those of remoteness and transport disadvantage. Suomi on sijainniltaan syrjäinen maa: olemme kaukana EU: n päämarkkinoilta. Finland is a geographically remote country: we are a long way from the principal EU markets. Syrjäinen sijainti viestintä- ja liikenneverkostoihin nähden on käytännön ongelma ja se on ratkaistava. Remoteness from communication and transport networks is a practical problem which must be tackled.

Sanan remote määritelmät

Esimerkit

 • A remote operator may control the vehicle with a wireless handset.
 • After his fall from the emperors favor, the general was posted to a remote outpost.
 • There was only a remote possibility that we would be rescued as we were far outside of the regular shipping lanes.
 • After her mothers death, my friend grew remote for a time while she dealt with her grief.
 • I hate it when my uncle comes over to visit; he always sits in the best chair and hogs the remote.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja