VaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatBlogitTietovisatViihde

Sanan rigid käännös englanti-suomi

  • jäykkä
    Sen olisi oltava kaikkea muuta kuin jäykkä. It should be anything but rigid. Nykyinen järjestelmä on liian jäykkä ja vanhoihin kaavoihin kangistunut. The current system is too rigid and set in its ways. Koulutusjärjestelmämme Euroopassa on usein kilpailuhenkinen ja jäykkä. Our education system in Europe tends to be competitive and rigid.
  • kankea
    Henkilöstöjärjestelmä on liian kankea. The staffing system is too rigid. Kankea taloutemme on hoidon tarpeessa, ja itseaiheutettu sairautemme ei todellakaan ole pelkkää luulotautia. Our rigid economy is in need of care, and our self-inflicted sickness is actually not just an imaginary one. Yhtäältä järjestelmä oli liian kankea; toisaalta siihen ei ole koskaan turvauduttu, koska se ei ole merkittävästi loukannut yhdenkään jäsenvaltion etuja. On the one hand, the system was too rigid; on the other hand, it has not been used, because it has not substantively violated any Member State’s interest.
  • kiinteä
    Tämä lisää joustavuutta teollisuudelle ja hyödyttää siten erityisesti pienimuotoista kalastusta harjoittavia laivastoja, joille kiinteä ja joustamaton järjestelmä on hankalampi. This will increase flexibility for the industry, and will thus particularly benefit small-scale fleets, for which a fixed and rigid system is more difficult to work with. Vauva alkoi syödä kiinteää ruokaa puolen vuoden iässä.Tarjalla on pienet kiinteät rinnat.
  • peräänantamaton

Sanan rigid määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja