TV-ohjelmatReseptitBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisat

Sanan seed käännös englanti-suomi

 • siemen
  Nizzan sopimuksessa on jo itsessään muutoksen siemen. The Treaty of Nice itself contains the seed of such a reform. Tulevaisuus sitten kertoo, kantaako Laekenissa kylvämämme siemen hyvää hedelmää. However, the future will tell whether the seed sown at Laeken will bear fruit. Niiden on oltava riippumattomampia komissiosta ja oltava uuden eurooppalaisen verkostoon perustuvan valvontajärjestelmän siemen. They need to be more independent of the Commission and to be the seed of the new European supervisory network-based system.
 • esiaste
 • kylvää
  Sitten kuitenkin kummankin puolen ääriryhmät näkivät uuden tilaisuuden kylvää vihan siemeniä. Then, however, the extremes on both sides saw another chance to sow the seeds of hatred. Hämminki vahvistaa kierrettä, joka tuottaa uuttaa väkivaltaa ja kylvää terrorismia. That confusion leads to a spiral that produces more violence and sows the seeds of terrorism. Kyse on vain maanviljelijöiden oikeudesta kasvattaa karjaansa ja kylvää viljaansa. This is nothing more than the right of farmers to raise their livestock and to sow their seed.
 • siemenneste
 • sperma
 • vilja
  Venäjä, joka oli aiemmin viejä mutta nykyään tuoja, on vaikuttanut ratkaisevasti Euroopan vilja- ja öljysiemenmarkkinoihin. Russia, in its former position as an exporter, and currently as an importer, has been a fundamental influence on the European cereal and oil seed market. Odotettua pienemmät tarpeet liha- ja vilja-alalla merkitsevät, että öljysiemenkorvaukset voidaan maksaa etukäteen ja sikaruton kustannukset voidaan kattaa. Lower than expected needs in the beef and cereals sector will enable us to pay the advance on the oil seed premiums and to cover the costs of swine fever. Vehnä, ruis, kaura ja ohra ovat viljoja. Näistä ohra on vanhin viljalaji.

Sanan seed määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja