TietovisatViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiReseptitTV-ohjelmat

Sanan solomon käännös englanti-suomi

  • Salomo
    Euroopan parlamenttia ei kuitenkaan johda Salomon – mistä hän olkoon onnellinen. Solomon does not chair the European Parliament – lucky for Solomon. Puheenjohtajamme on ollut kaudellaan oikein hyvä Salomon ja oikein hyvä Yhdistyneiden kansakuntien diplomaatti. Our chair has been a very good Solomon and a very good United Nations diplomat during his time. Ero teidän ja Salomonin välillä on se, että Salomon oli paljon viisaampi, jos sallitte minun todeta tämän. The difference between you and Solomon is that he was far wiser than you, if you will allow me to point that out here.
  • Salomon
    Euroopan parlamenttia ei kuitenkaan johda Salomon – mistä hän olkoon onnellinen. Solomon does not chair the European Parliament – lucky for Solomon. Puheenjohtajamme on ollut kaudellaan oikein hyvä Salomon ja oikein hyvä Yhdistyneiden kansakuntien diplomaatti. Our chair has been a very good Solomon and a very good United Nations diplomat during his time. EU:n ja Salomonsaarten kalastuskumppanuussopimus ( Fisheries Partnership Agreement between the European Union and Solomon Islands (

Sanan solomon määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja