ReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan spirit käännös englanti-suomi

 • henki
  Schengenin henki on luottamuksen ja yhteisvastuun henki. The spirit of Schengen is a spirit of trust and solidarity. Tämä ei kuitenkaan ole Nizzan henki. But this is not the spirit of Nice. Mikä on tämän ehdotuksen henki? What is the spirit of this proposal?
 • sielu
  Arvoisa puhemies, tutkimus on tulevaisuutta, tutkimus on ihmismielen sielu. Mr President, research is the future, it is the breath of the human spirit. Hyvät parlamentin jäsenet, Euroopan unionilla todellakin on markkinoiden, valuutan, politiikan ja lainsäädännön lisäksi myös sielu ja henki. Ladies and gentlemen, indeed, Europe not only has a market, a currency, policies and laws, but it also has a soul and a spirit. Uskon parlamenttiin ja uskon Eurooppaan, ja tulevat historioitsijat tulevat ymmärtämään, että Euroopan sielu on täällä. I believe in Parliament, and I believe in Europe, and future historians will understand that the spirit of Europe lives here.
 • aave
  Tämä aave on hallitusten välinen yhteistyö. It is the spirit of intergovernmentalism. Arvoisa puhemies, hyvät parlamentin jäsenet, Euroopassa kummittelee aave. Mr President, ladies and gentlemen, a spirit is abroad in Europe.
 • alkoholi
  Se ei joka tapauksessa voi olla kaukana, koska käsittelemme nyt arimpia aiheita - autoja, viiniä ja alkoholia, julkisia hankintoja ja maantieteellisiä merkintöjä. In any case, this cannot be long now because we are now dealing with the most sensitive topics - cars, wine and spirits, public procurement and GIs. Jotkin vaatimuksistamme, kuten autojemme tai viiniemme ja alkoholimme pääsy markkinoille tai tiettyjen palvelualojen avaaminen, ovat Intian kannalta vaikeita täyttää. Some of our requests, such as access for our cars or wines and spirits or the opening of certain services sectors, are difficult for India to deliver. Olisimme kuitenkin halunneet, että alkoholipulloissa olevia varoituksia ja alkoholinkäytön riskejä raskauden aikana koskevat säännökset olisivat olleet nykyistä tiukemmat. Nevertheless, we would have preferred to see stronger provisions on warnings on spirit bottles and on the risks of alcohol use by women during pregnancy.
 • haamu
  Kolkku-Kustaan haamun ajatteleminenkin sai ihon kananlihalle
 • henkiolento
 • meininki
  Millainen meininki sinulla on tyttäreni suhteen.Oli vähän meininkiä alkaa rakennustyöt ensi kesänä.Onpa täällä hulvaton meininki.
 • pirtu
 • sanoma
  Kuulimme iloisen sanoman lapsen syntymästä.joulun sanoma
 • sprii
 • tapap
  Oikea tapa ovat kumppanuuden hengessä toteutetut yhteiset ponnistelut. Joint efforts in a spirit of partnership are the right path to go down. On toinenkin tapa vetää raja: erottaa ne, jotka edustavat eurooppalaista henkeä, niistä, jotka eivät edusta sitä." There is another way of setting limits: that which distinguishes those who have the European spirit and those who have not.’ Se on hyvin arvokas tapa toivottaa Bulgaria ja Romania tervetulleiksi EU:n demokratian kehittämisen periaatteiden mukaisesti. It is a very honourable way to welcome Bulgaria and Romania to the European Union in the spirit of evolving European democracy.
 • viina
  Viron halpa viina, siis Viron politiikka, ja siitä johtuva Suomen alkoholiveron alennus, on johtanut jo lähes tuhannen ihmisen alkoholikuolemaan Suomessa. Estonia's cheap spirits, its policy if you like, and the resulting reduction in tax on alcohol in Finland, has led to almost a thousand alcohol-related deaths in my country. Viinat voivat olla maustettuja tai maustamattomia.Viina on viisasten juomaa.
 • viina pirtu

Sanan spirit määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja