BlogitVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan swedish käännös englanti-suomi

 • ruotsalainen
  On mielenkiintoista, että komission ruotsalainen jäsen on täällä tänään. It is interesting that the Swedish Commissioner is here. Nämä ovat niitä hetkiä, jolloin häpeän olevani ruotsalainen. It is at such moments that I am ashamed of being Swedish. Arvoisa puhemies, on hienoa, että neuvoston ruotsalainen puheenjohtaja on saapunut paikalle. Mr President, I welcome the Swedish Presidency' s arrival.
 • ruotsi
  Puheenjohtajavaltio Ruotsi ei ole ollut käytettävissä. The Swedish Presidency was not there at all. Puheenjohtajavaltio Ruotsi pitää teitä liittolaisinaan. The Swedish Presidency sees you as our allies. Miksi puheenjohtajavaltio Ruotsi ei ole toiminut tässä asiassa? Why has the Swedish Presidency not acted on this?
 • ruotsinkielinen
  Ruotsinkielinen termi "märkning" on hieman kummallinen käännös. The term we use in Swedish, 'märkning' , is tricky to translate. Kannatan aina pitkän aikavälin ajattelua, mutta ruotsinkielinen toisinto on varmasti virheellinen, kun siinä viitataan "rahoituspuitteisiin ajanjaksolla 2007–2123". I am an advocate of long-term thinking, but the Swedish version is surely wrong in referring to the ‘financial framework 2007–2123’. He työskentelivät englanninkielisen version pohjalta kunnes ruotsinkielinen käännös lopulta saatiin, ja voimme nyt keskustella mietinnöstä. They had to start work on the English language version, until the Swedish translation finally appeared, so that we could discuss this report.
 • ruotsin kieli
 • svealainen
 • homo
  Kyse on ruotsalaisesta Ecce homo -näyttelystä, jonka aiheena on juuri seksuaalinen suuntautuminen ja sen perusteella tapahtuva syrjintä. This concerns the Swedish exhibition, Ecce homo , which is about sexual orientation and the discrimination to which it can give rise. Vakuutan parlamentin jäsenille, että lesboihin, homoihin, biseksuaaleihin ja transsukupuolisiin (LGBT) kohdistuva syrjintä on puheenjohtajavaltio Ruotsin asialistalla. I can assure Members that the matter of discrimination against LGBT people is on the Swedish Presidency's agenda.
 • ruotsalaiset
  Ruotsalaiset esittelijät ovat toimineet erittäin hyvin. The Swedish rapporteurs have done an excellent job. Viisi vuotta sitten ruotsalaiset äänestivät talous- ja rahaliittoa vastaan. Five years ago the Swedish people voted against the EMU. Ruotsalaiset kuluttajat joutuvat maksamaan kustakin ruotsalaisten tuottajien ansaitsemasta kruunusta yhteensä 44 kruunua. Each krona earned by Swedish manufacturers costs Swedish consumers SEK 44.00.
 • Ruotsi
  Puheenjohtajavaltio Ruotsi ei ole ollut käytettävissä. The Swedish Presidency was not there at all. Puheenjohtajavaltio Ruotsi pitää teitä liittolaisinaan. The Swedish Presidency sees you as our allies. Miksi puheenjohtajavaltio Ruotsi ei ole toiminut tässä asiassa? Why has the Swedish Presidency not acted on this?

Sanan swedish määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja