VaihtoautotViihdeReseptitBlogitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan withstand käännös englanti-suomi

  • kestää
    Tämä on itse asiassa törmäyskurssi, jota kukaan ei voi kestää. This is in fact a crash course which no one can withstand. Hyväksyttävien sääntöjen tulisi kestää todellisuustesti. The rules adopted should be able to withstand the test of reality. Se koskee ennen kaikkea pieniä galleristeja, koska he voivat kestää hintapainetta paljon huonommin. Small gallery owners will be particularly hard hit, as they are far less able to withstand this pressure on prices.
  • vastustaa
    Puheenjohtajavaltio Unkari vastustaa kaikenlaisia päinvastaisia pyrkimyksiä. The Hungarian Presidency will withstand every effort to the contrary. Välimeri on Eurooppaa tai ei, koska meillä ei ole voimia vastustaa yhä epätoivoisempaa maahanmuuttoa. Europe must be Mediterranean or it will not exist, because we will not have the strength to withstand an ever more desperate immigration. Sillä on todellakin luontainen valmius vastustaa globalisaatiota ja siten säilyttää työllisyys ja varmistaa sen oikeudenmukainen jakautuminen koko Eurooppaan. Indeed, it has a natural ability to withstand globalisation and, consequently, to sustain employment and ensure its fair distribution throughout Europe.

Sanan withstand määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja