TietovisatTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptit

Sanan desarrollo käännös espanja-suomi

  • kehitysEnsimmäinen vastaus on kehitys. Primera respuesta, el desarrollo. Kaikki kehitys on ollut alueellista. Todo el desarrollo ha sido regional. Heikompi kehitys tarkoittaa heikompaa terveyttä. Un menor nivel de desarrollo significa menor grado de salud.
  • kehittelyNiiden on ryhdyttävä tosissaan riisumaan ydinaseitaan ja keskeytettävä kaikkien uusien ydinaseiden kehittely. Deben emprender un desarme nuclear serio e interrumpir todo desarrollo de nuevas armas nucleares. Sen sijaan meillä on ollut vireillä lujittumisprosessi ja tiettyjen lähentymisprosessien, kuten Luxemburgissa kehitetyn ja käynnistetyn prosessin, kehittely. Lo que hemos tenido ha sido un proceso de consolidación y el desarrollo de algunos procesos de convergencia como los que se han preparado y lanzado en Luxemburgo. Euroopan komissio on jo esittänyt asiasta mielipiteensä ja aikoo toimia niin, että asian kaikenlainen kehittely voitaisiin estää. Es alentador poder constatar que prácticamente todos sin excepción se distancian en este Parlamento de esta práctica y que alertan contra los desarrollos en este campo.
  • kehittyminenMeidän on varmistettava eurooppalaisen turvallisuuskulttuurin kehittyminen. Debemos promover el rápido desarrollo de una cultura de seguridad europea. Unionin on kohdattava muukalaisvastaisten tuntemusten kehittyminen yhteiskunnassamme. Asimismo, debe hacer frente al desarrollo de sentimientos xenófobos en nuestra sociedad. Turvallisuus, kehittyminen ja ihmisoikeuksien suojaaminen liittyvät toisiinsa läheisesti. La seguridad, el desarrollo y la preservación de los derechos humanos están íntimamente relacionados.
  • uutisetLaita televisio päälle, sieltä tulee uutiset.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja