VaihtoautotHoroskooppiNauris.fiTietovisatBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan pagar käännös espanja-suomi

 • maksaa
  Viime kädessä saastuttajan täytyy maksaa. En última instancia, el que contamina debe pagar. Saksalaiset veronmaksajat tietävät, että heidän pitää maksaa, mutta heillä ei aina ole mistä maksaa. Ellos saben que tendrán que pagar, pero los contribuyentes alemanes no pueden pagar siempre. Unionin on ehdottomasti maksettava se, mitä se on luvannut maksaa. La Unión, inevitablemente, tiene que pagar lo que se ha comprometido a pagar.
 • kannattaa
  Panostaminen biologisen monimuotoisuuden suojeluun nimittäin kannattaa. La inversión en la conservación de la biodiversidad pagará los dividendos. Jos näin käy, uskon, että tämä hinta kannattaa maksaa, kuinka tuskalliselta se sitten tuntuukaan. Si ese es el caso, creo que es un precio que merece la pena pagar, por doloroso que pueda resultar. Kotimaani historiasta olen oppinut, että vapaudesta ja ihmisarvosta kannattaa maksaa mikä hinta hyvänsä. La historia de mi propio país me ha enseñado que merecería la pena pagar cualquier precio por la libertad y la dignidad.
 • hyvittää
  ~ rikkomansa tuote~ vääryys
 • palauttaa
  Mikko palautti hänelle lainaamani elokuvan eilen.Aion käydä palauttamassa kirjaston kirjat.Muutokset kumottiin ja sivu palautettiin aikaisempaan versioon.
 • takaisin
  Mutta Walesilla ei ole varaa maksaa, jos mitään ei makseta takaisin. Pero Gales no puede permitirse pagar si no se devuelve nada. Pankkien on maksettava velkansa takaisin hallituksille. Los bancos deben pagar sus deudas al gobierno. Niiden ei kuitenkaan tarvitse maksaa takaisin enempää kuin tukisumma korkoineen. Sin embargo, no tienen que pagar más que el importe de la ayuda más intereses.

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja