TV-ohjelmatHoroskooppiJääkiekon MMViihdeTietovisatReseptitVaihtoautotBlogit

Sanan parte käännös espanja-suomi

  • osaSerbia on osa Euroopan historiaa. Serbia forma parte de la historia europea. Serbia on osa Euroopan kulttuuria. Serbia forma parte de la cultura europea. Parlamentti oli osa ratkaisua. El Parlamento era parte de la solución.
  • erottamaton osa olennainen osa
  • muualleYksityiset sijoittavat ovat menneet muualle. Los inversores privados se han ido a otra parte. Yhdysvaltojen ei pidä lähettää joukkoja Liberiaan eikä myöskään muualle Afrikkaan. No queremos tropas norteamericanas en Liberia ni en ninguna otra parte de África. Emme halua viedä työpaikkojamme muualle maailmaan. No queremos exportar nuestros puestos de trabajo a otras partes del mundo.
  • osajoukkoTyhjä joukko on kaikkien joukkojen osajoukko.
  • osastoPitää paikkansa, että Hamasin Syyrian osasto on pitkälti vastuussa asiasta. Es cierto que la parte siria de Hamás tiene una gran responsabilidad en este asunto. Olen iloinen, että uusi, moitteetonta varainhoitoa koskeva II A:n III osasto pannaan tehokkaasti ja kokonaisuudessaan täytäntöön. Me satisface que la nueva parte III del Acuerdo Interinstitucional sobre la buena gestión financiera se aplique efectiva y plenamente ahora y en el futuro. Loppupäässä junaa oli yksi osasto tyhjä, joten istuin sinne.
  • osuus
  • puoliAsian tieteellinen puoli on siis katettu. Así que la parte científica del debate está resuelta. Toinen puoli parlamentista yrittää saada parlamentin äänestämään tietyllä tavalla ja toinen puoli sallii äänestämisen vapaasti. Tenemos un lado que azota la Cámara y sólo una parte que permite el voto libre. Järjestäytyneen rikollisuuden torjunta on nimittäin vain yksi puoli asiaa. Es que el ataque a la delincuencia organizada es sólo una parte de la cuestión.
  • sakkolappu
  • toisaalleMeidän on myös muistettava se tosiseikka, että käytöstä poistettuja aluksia on alettu kuljettaa muihin maailmanosiin, mikä yksinkertaisesti siirtää ongelman toisaalle. Es necesario que nos fijemos también en que se están llevando los barcos a otras partes del mundo, con lo cual simplemente se traslada el problema a otro lugar.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja