BlogitTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiViihdeVaihtoautotReseptit

Sanan sueco käännös espanja-suomi

  • ruotsalainenNämä ovat niitä hetkiä, jolloin häpeän olevani ruotsalainen. Y en momentos como ese me avergüenzo de ser sueco. Aihe: Ruotsalainen toimittaja Dawit Isaak vangittuna Eritreassa Asunto: Dawit Isaak, periodista sueco encarcelado en Eritrea Tämän mietinnön esittelijä on ruotsalainen maltillisen kokoomuspuolueen edustaja. El ponente de este informe es un conservador sueco.
  • ruotsi
    Kun Ruotsi liittyi EU:hun vuonna 1995, monet ruotsalaiset suhtautuivat liittymiseen epäilevästi. Cuando en 1995 Suecia se unió a la Unión Europea, muchos suecos eran escépticos. Suomessa ruotsi on sekä äidinkieli että naapurimaan kieli. En Finlandia, el sueco es tanto una lengua propia como una lengua vecina. Uskon, että Ruotsi on edistänyt osaltaan tämän eurooppalaisen uuden turvallisuuskäsitteen toteuttamista. Creo que los suecos han contribuido a perfilar un nuevo concepto en esta materia.
  • ruotsin kieli
  • ruotsinkielinenRuotsinkielinen termi "märkning" on hieman kummallinen käännös. La palabra que usamos en sueco, "märkning" , resulta poco adecuada cuando se le traduce. He työskentelivät englanninkielisen version pohjalta kunnes ruotsinkielinen käännös lopulta saatiin, ja voimme nyt keskustella mietinnöstä. Han trabajado sobre la versión inglesa, finalmente apareció la traducción al sueco y podemos ya discutir este informe. Mielestäni tätä ei voi lainkaan hyväksyä, ja vaadin, että asia pannaan pöydälle tarvittaessa seuraavaan istuntokauteen asti, johon mennessä ruotsinkielinen käännös on ehkä valmistunut. Pienso que el procedimiento en este caso es inaceptable, y solicito que se posponga el punto al próximo periodo de sesiones, fecha en que dispondremos de la traducción al sueco.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja