BlogitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotViihdeReseptitTV-ohjelmat

Sanan strano käännös italia-suomi

 • outoKyseessä on outo déjà vu -ilmiö. E' uno strano fenomeno di déjà vu. Se on todellakin erittäin outo peruste. E' davvero uno strano atteggiamento! EFD-ryhmän puolesta. - (DA) Arvoisa puhemies, tilanne, jossa nyt olemme, on jotenkin outo. Signor Presidente, c'è qualcosa di strano nella situazione in cui ci troviamo in questo momento.
 • kummallinenArvoisa puhemies, tämänpäiväinen keskustelu on todella kummallinen. – Signor Presidente, oggi assistiamo ad un dibattito molto strano. Ajatus suljetusta puolustusytimestä on kummallinen, hämmentävä ja jopa pelottava. Il concetto di uno stretto nucleo di difesa è strano, problematico e persino preoccupante. Joillakin jäsenillä on minusta hyvin kummallinen tapa tarkastella demokratiaa hyvin staattisesta ja absoluuttisesta näkökulmasta. Ritengo che alcuni europarlamentari abbiano un concetto piuttosto strano di democrazia, in quanto la considerano molto statica e assoluta.
 • erikoinenTämä on aika erikoinen ryhmä, sillä se ei salli lehdistön tai yleisön osallistuvan kokouksiinsa. E' un gruppo molto strano perché alle sue riunioni non ammette alcun giornalista né interferenze di sorta. Tämä on ehkä aika erikoinen toteamus Ruotsin kirkon edustajalta, mutta kansan puolesta tehtävän kuninkaanmurhan käsite on verrattain vanha. Forse è un messaggio un po' strano, visto che giunge da un rappresentante della Chiesa di Svezia, ma l'idea di un regicidio a favore del popolo in realtà è piuttosto antica. Pekalla on erikoinen vanha museoauto.
 • omituinenTämä on omituinen käsitys liikkuvuudesta. È uno strano modo di intendere la mobilità Tämä on omituinen tapa suojata yhteisön maataloutta. E' un modo piuttosto strano di tutelare l'agricoltura comunitaria. omituinen asennossa = "oma vaimo omassa asunnossa
 • hämmästyttävä
 • hassu
 • huvittavaPelle oli lasten mielestä huvittava ja riemua piisasi.Joskus yksinkertaisetkin lelut voivat olla huvittavia, koiralle pallo tuo hupia pitkäksi aikaa.Hänen vakavaksi tarkoitettu ehdotuksensa oli niin huvittava, että sitä nauretaan vieläkin takanapäin.
 • ihmeellinenMaissin viljely on jonkin kummallisen sattuman seurausta; maissia ei oikeastaan olisi olemassa mutta luontokin on joskus aika ihmeellinen. Non ne esistono, infatti, ed è per puro caso che noi coltiviamo il mais; teoricamente esso non sarebbe mai dovuto esistere, ma anche la natura si comporta talvolta in modo strano.
 • kaukaa haettu
 • merkillinenArvoisa komission varapuheenjohtaja Kinnock, tässä istuntosalissa vallitsee merkillinen ilmapiiri. Signor Vicepresidente Kinnock, c' è uno strano ambiente in quest' Aula. Meillä Irlannissa vallitsee demokratia, merkillinen demokratia: se päättää, kenet valitaan ja ketä ei. In Irlanda vige la democrazia, uno strano tipo di democrazia che decide chi verrà eletto e chi no. Se on hyvin merkillinen tapa käsitellä tutkimusta ja lyö korvalle monia hienoja epärehellisiä puheita, joita täälläkin pidetään. Questo comportamento nei confronti della ricerca è molto strano e smentisce molti bei discorsi fatti anche in questa sede.
 • oikukas
 • oikutteleva
 • poikkeuksellinen
 • vierasPihassa on vieras auto.Naapuriin muutti vieras perhe.SETI-projekti etsii vieraan älyn lähettämiä signaaleja.
 • villiMonet viljeltävät kasvit polveutuvat villeistä lajikkeista.Meno diskossa yltyi villiksi.Villit polttivat kylän ja tappoivat asukkaat.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja