ReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan mariage käännös ranska-suomi

  • avioliittoKaasuputkisto on kuin avioliitto. Un gazoduc, c'est un peu comme un mariage. Uskomme, että tämä on ollut hyvä intressien avioliitto. Nous dirions que cela a été un bon mariage d'intérêt. Olen aina ajatellut, että ystävänpalvelus ja avioliitto sulkevat toisensa pois. J'ai toujours pensé que mariage et complaisance étaient deux choses qui s'excluaient mutuellement.
  • häätHäät ovat kuitenkin välttämättömät. Mais ce mariage est nécessaire. Ottakaamme esimerkkielokuvaksi ?Neljät häät ja yhdet hautajaiset?. Prenons par exemple le film "Quatre mariages et un enterrement". Kun hän kertoi vanhemmilleen aikovansa tehdä näin, he ymmärsivät, ettei naittamisessa olisi mitään järkeä, ja häät peruttiin. Lorsqu’elle annonça à ses parents son intention, ceux-ci réalisèrent qu’il était inutile de la marier et le mariage fut annulé.
  • hää-
  • rekisteröity parisuhdeVuodesta 2002 lähtien kahden samaa sukupuolta olevan rekisteröity parisuhde on ollut mahdollinen Suomessa.suhteen osapuoli on jo rekisteröidyssä parisuhteessa tai avioliitossa
  • vihkiminen

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja