ReseptitTietovisatBlogitTV-ohjelmatVaihtoautotJääkiekon MMViihdeHoroskooppi

Sanan destination käännös ruotsi-suomi

  • kohdeEurooppa ei ole suosituin kohde omiemme joukossa. Bland våra egna medborgare är inte Europa den destination som föredras.Tämän ohella Japani on seitsemänneksi tärkein kohde Euroopan viennille. Bortsett från det är Japan den sjunde destinationen för europeisk export.Strasbourg on oletettavasti vaikeasti saavutettava kohde, ja tänne on suorastaan mahdotonta päästä poikkeusoloissa. Strasbourg är förmodligen en svår destination att ta sig till och rent av omöjlig under exceptionella omständigheter.
  • matkakohde
  • määränpääMikä oli eläinten lopullinen määränpää? Vilken var deras slutliga destinationsort?Miksi me emme ole kiinnostava määränpää? Varför är vi inte en attraktiv destination?Kuitenkin vastauksemme on, että Bali oli hyvin valittu määränpää. Vårt svar är dock att det var en mycket välvald destination.
  • päämääräVakautus- ja assosiaatiosopimus on välietappi, ei päämäärä. Stabiliserings- och associeringsavtalet är en hållplats, inte en slutdestination.Meidän on määriteltävä reitti jatkuvasti uudelleen ja pidettävä päämäärä lujasti näkyvissä. Vi måste hela tiden styra om kursen, alltid ha destinationen klar för oss.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja