ReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogitNauris.fiHoroskooppi

Sanan mening käännös ruotsi-suomi

 • mielipide
  Hänen mielipiteensä ei muuttunut.Hänen mielipiteensä olivat vääristyneet.
 • järki
  Käytä järkeäsi.Tuo oli ihan järjenvastainen idea!Tässä ei ole mitään järkeä.
 • mieli
  Euroopan parlamentilla tulisi mielestäni aina olla epäilevä mieli sen suhteen, onko uusi yhteisölainsäädäntö tarpeellista. Europaparlamentet borde enligt min mening alltid hysa tvivel om huruvida en ny gemenskapslagstiftning är nödvändig eller inte.mieltä vaillaMitä mieltä siinäkin hommassa on?
 • tarkoitus
  Se on aina tuote, mutta se on enemmän kuin tuote, koska sillä on merkitys ja tarkoitus. Den är alltid en produkt, men samtidigt mer än en produkt eftersom den tillför en betydelse och en mening.Lause, jonka tarkoitus oli juuri tämä, on poistettu. De har strukit just den meningen.Tarkoituksenani oli vain ilmaista aikomukseni tytärtänne kohtaan.
 • näkemys
  Taloudellinen näkemys on edelleen aivan liian vahva, joten katson strategian liian yksipuoliseksi. Den ekonomiska synen är fortfarande alldeles för dominerande och därför blir strategin enligt min mening alltför ensidig.
 • virke
  Arvoisa puhemies, vain yksi virke. Herr ordförande! Bara en mening.Mielestäni tämä virke on olennaisen tärkeä. Jag anser att denna mening är ytterst viktig.Virke ei selvästikään ollut aivan tyhjänpäiväinen. Man kan konstatera att denna mening inte saknade betydelse.
 • aikomus
  Päätöslauselman taustalla on mielestämme aikomus vahvistaa YUTP:tä ja parlamentin vaikutusvaltaa näissä asioissa. Vi anser att resolutionens underliggande mening innebär en förstärkning av GUSP och parlamentets inflytande i dessa frågor.Aikomukseni on alkaa lenkkeillä ja juosta maraton, sitten kun kiireet helpottavat.Monille asiat jäävät pelkiksi aikomuksiksi.
 • hyödyllisyys
 • hyöty
  Siitä on ollut meille suuri hyöty.Siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä.
 • käsitys
  kristillinen käsitys Jumalastakäsitys oikeasta ja väärästä
 • lause
  Ja toinen osa on seuraava lause eikä luettu lause. Och den andra delen, det är den mening som följer och inte den mening som lästes upp.Mielestäni tämä lause voi saada täällä laajaa kannatusta: Jag anser att detta är en mening som vi kan nå bred enighet kring här.Tämä on erittäin tärkeä lause. Det är en mycket avgörande mening.
 • lausunto
  Joko te ette osaa lukea tai teillä oli jo ennakolta valmisteltu mielipide asiasta, jonka halusitte mielellänne nähdä saavan tukea, eikä tieteellinen lausunto miellytä teitä tästä syystä. Antingen kan ni inte läsa, eller också hade ni en förutfattad mening och ville gärna ha denna mening bekräftad, och därför gillar ni inte det vetenskapliga utlåtandet.
 • merkitys
  Miten humaaniuden merkitys voidaan palauttaa? Hur kan mänsklighet ges en mening?Lyhyesti sanottuna olkoon demokratialla vielä merkitys ja tulevaisuus. Måtte helt enkelt demokratin få en mening och en framtid.Se on aina tuote, mutta se on enemmän kuin tuote, koska sillä on merkitys ja tarkoitus. Den är alltid en produkt, men samtidigt mer än en produkt eftersom den tillför en betydelse och en mening.
 • näkökulma
  Nähdäkseni asiaan liittyy toinenkin näkökulma: kysymys identiteetistä. Enligt min mening är det emellertid även en annan sak: det är en identitetsfråga.Arvoisa Solana, mielestäni puheestanne uupui alueellinen näkökulma. Enligt min mening saknades det en regional dimension i ert anförande, herr Solana.Arvoisa komissaari, voisinko kysyä Teiltä, liittyykö tähän Suomen itärajan puolustamiseen maamiinoilla mielestänne joku Euroopan unionia koskeva näkökulma? Får jag fråga kommissionären om det enligt er mening finns någon aspekt som berör Europeiska unionen i denna fråga om försvar av Finlands östgräns med landminor?
 • sisällys

Esimerkit

 • Yngre barn skriver ofta endast kortare meningar.
 • Meningen med livet är att må bra, sade professorn.
 • Enligt min mening bör vi gå hem snarast.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja