TV-ohjelmatHoroskooppiBlogitReseptitTietovisatVaihtoautotViihde

Sanan det käännös ruotsi-suomi

  • seTämä käy hyvin, jos kyse on yhdestä kerrasta. Det är bra om det är en engångsföreteelse.Tämä kuulostaa puolueettomalta, mutta se ei ole sitä. Det låter neutralt men det är det inte.Se ei ole mahdollisuus vaan oikeus. Det är inget alternativ, det är en rättighet.
  • tuoNiin se tosiaan tuo, ja se tuo myös sosiaalista arvoa. Det är helt sant, och gäller även socialt värde.Tuo ei oikeastaan ollut kysymys. Det var verkligen inte en fråga.Tuo haaste on vaikea ja siihen on reagoitava nopeasti! Det är allvarligt och det är bråttom!
  • senTässä mielessä sen nimi on huono. På så sätt är det ett dåligt namn.Meidän pitäisi työskennellä sen hyväksi. Vi bör sträva efter att uppnå detta.Sen on oltava yksinkertainen, sen on oltava "kyllä" . Det bör vara enkelt och det bör vara "ja" .
  • sitäToivon sitä ja haluaisin sitä ja haaveilen siitä. Jag hoppas det, jag önskar det, jag drömmer om det.Tämä johtuu sitä, ettei sitä ole olemassa. Och det beror på att det inte existerar.Sitä voidaan ja sitä aiotaan parantaa. Det kan - och kommer - att förbättras.

Esimerkit

  • Det röda huset brinner.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja