TV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppiNauris.fiTietovisatReseptit

Sanan förlåtelse käännös ruotsi-suomi

  • anteeksi
    Hyvät kollegat, pyydän rouva Muscardinilta anteeksi. Mina kära kolleger, jag vill be Muscardini om förlåtelse.Anteeksi vakoilluilta ihmisiltä siksi, että se on ollut niin sinisilmäinen. Be de folk som har avlyssnats om förlåtelse, för dess längtan efter befrielse från världsliga behov?Pyydämme tätä anteeksi Slovakian ja Tšekin kansoilta. Vi ber det slovakiska och tjeckiska folket om förlåtelse för detta.
  • anteeksi antaminen anteeksiantamus
  • anteeksianto
    Omaksumme saman lähestymistavan suhteissamme Venäjään, mutta anteeksianto ja sovinto eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että meidän olisi unohdettava. Vi intar samma hållning till våra nuvarande relationer med Ryssland, men förlåtelse och försoning innebär inte att vi skall glömma.Näissä erilaisissa filosofioissa ja lähestymistavoissa on viime kädessä sama sanoma, sama käytäntö: rakkauden teot, myötätunto, anteeksianto, tyytyväisyys ja itsekurin harjoittaminen. De här olika filosofierna, olika synsätten, har när allt kommer omkring samma budskap, och utövas på samma sätt, nämligen genom kärlek, medkänsla, förlåtelse, förnöjsamhet och självdisciplin.
  • anteeksiantaminen

Esimerkit

  • Han bad om förlåtelse för att han hade förstört hennes vas.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja