TietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiBlogitViihde

Sanan förutsätta käännös ruotsi-suomi

 • olettaa
  Voinko olettaa, ja voimmeko me kaikki olettaa, että parlamentin säännöt sitovat teitä koko toimikautenne ajan? Kan jag förutsätta, och kan vi förutsätta, att ni kommer att vara bunden av parlamentets regler under hela er ämbetsperiod?Minun mielestäni, ja kuten keskustelu osoittaa, emme voi olettaa, että tällä lainsäädännöllä ratkaistaan kaikki ongelmamme. Jag anser, och det tydliggörs även av debatten, att vi inte kan förutsätta att denna lagstiftning ska lösa alla våra problem.Ei pidä olettaa, että yhdeltä toimittajalta tulevan yhden toimituskanavan toteuttaminen on todellista monipuolistamista. Man kan inte bara förutsätta att byggandet av en enda försörjningsledning från en enda leverantör innebär verklig diversifiering.
 • otaksua
  Voinko otaksua, että komissio pyrkii hallitusten välisessä konferenssissa aktiivisesti siihen, että asiaa käsitellään osana perustamissopimusta? Kan jag förutsätta att kommissionen aktivt arbetar på frågan vid regeringskonferensen för att den skall bli del av fördraget?Hiili, jonka otaksutaan olevan kemiallisesti puhdasta.
 • arvella
  Arvelin, että sataisi, mutta pouta siitä näyttää kehkeytyvän
 • edellyttää
  Parlamentilla on sekä oikeus että velvollisuus edellyttää, että selkeitä tuloksia syntyy. Parlamentet har både rätt och skyldighet att förutsätta att klara resultat uppnås.Kolmanneksi olemme myös säätäneet, että rangaistavuus edellyttää lainvastaista menettelyä. För det tredje fastställde vi även att straffbarhet skulle förutsätta olagligt uppförande.Vain sillä tavalla meillä on auktoriteettia edellyttää myös muiden toimivan näiden periaatteiden mukaisesti. Bara på det sättet får vi auktoritet att även förutsätta att andra skall agera enligt dessa principer.

Esimerkit

 • Om vi förutsätter att alla kommer, behöver vi minst fem bord.
 • Han förutsatte inte att någon olycka kunde inträffa.
 • Kursen förutsätter grundläggande matematiska färdigheter.
 • Jag förutsätter att ni lyder mina order.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja