ReseptitVaihtoautotHoroskooppiBlogitViihdeTV-ohjelmatTietovisat

Sanan garantera käännös ruotsi-suomi

  • taata. (EN) Olen pahoillani, mutta en voi taata sitä. . (EN) Jag är rädd att jag inte kan garantera det.Miten voisimme taata näiden ohjeiden kestävyyden tulevaisuudessa? Och hur skulle man garantera deras varaktighet?On välttämätöntä taata henkilöstön oikeudet. Det är nödvändigt att deras rättigheter kan garanteras.
  • luvataEn voi luvata teille tämän enempää. Mer än så kan jag inte garantera.Tilanne näyttää vaikealta, enkä voi luvata mitään, mutta voin luvata, että aiomme tehdä parhaamme. Det ser besvärligt ut och jag kan inte garantera några resultat, men jag kan lova att vi kommer att göra en insats.En voi luvata, että tämä kompromissi on yhtä kunnianhimoinen kuin te haluaisitte sen olevan. Jag kan inte garantera att denna kompromiss kommer att vara så ambitiös som ni skulle önska.
  • turvataMiten me voimme turvata elinkelpoisen eläkejärjestelmän? Hur kan vi garantera livskraftiga pensioner?Voimmeko turvata työpaikan kaikille eurooppalaisille? Kan vi garantera arbete för alla européer?Voimmeko turvata elinkelpoisen eläkejärjestelmän? Kan vi garantera en livskraftig europeisk pension?
  • turvata, taata
  • vakuuttaaVoin vakuuttaa teille, että Papandreou ei ole sanonut mitään tällaista. Herr Papandreou har inte gjort något sådant uttalande, det kan jag garantera er.Siksi voin vakuuttaa, että tätä kaikkea on ajateltu. Jag kan alltså garantera att man har tänkt på detta.Sen vuoksi voin vakuuttaa teille, että komissio pitää tavoitteensa korkealla. Därför kan jag garantera er att kommissionen kommer att fortsätta att ha höga ambitioner.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja