ReseptitBlogitJääkiekon MMTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan intellektuell käännös ruotsi-suomi

  • älyllinenTiede ei ole ainoastaan älyllinen selitys luonnosta. Vetenskapen är inte bara en intellektuell förklaring av naturen.Älyllinen tyhjyys: käytettyjä termejä ei ole edes määritelty. Mitä on rasismi? Intellektuell inkompetens: de termer som används är inte ens definierade. Vad är rasism?Älyllinen kapeakatseisuus tekee ihmisistä pikkumaisia ja ylpeitä. Intellektuell trångsynthet gör människor småsinta och arroganta.
  • älykköMalilainen älykkö Amadou Hampâté Bâ on todennut, että kun Afrikassa vanha ihminen kuolee, se tarkoittaa, että yksi kirjasto palaa poroksi. Amadou Hampâté Bâ, en malisk intellektuell, har sagt att ”när en gammal människa dör i Afrika är det ett bibliotek som bränns ned”.
  • henkinenOutoa on mielestäni merkillisen termin " henkinen saarto" käyttö D kappaleessa. Jag finner användandet av den märkliga termen "intellektuellt embargo" i skäl D vara bisarrt.Kollegamme Friedhelm Frischenschlagerin erinomainen mietintö on pieni henkinen taidonnäyte. Det utmärkta betänkandet av vår kollega Friedhelm Frischenschlager är ett litet intellektuellt bravurnummer.Henkinen kauppasaarto on riistänyt lääkäreiltä, opettajilta ja muiden ammattien harjoittajilta tieteen ja teknologian edistysaskeleet. Det intellektuella embargot har berövat läkare, lärare och andra akademiker en karriär inom de vetenskapliga och tekniska områdena.
  • intellektuelli

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja