TietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeReseptit

Sanan intryck käännös ruotsi-suomi

 • vaikutelma
  Sen suhteen minulla on hyvä vaikutelma. Jag har fått ett gott intryck i detta avseende.Sillä annetaan huono vaikutelma. Detta kommer att skapa ett dåligt intryck.Saanen vielä todeta tiivistetysti, että mietinnöstä jää kielteinen vaikutelma. Låt mig nu göra en sammanfattning: När man läser betänkandet får man ett negativt intryck.
 • vaikutus
  Lauttaonnettomuudella on joka kerta voimakas vaikutus ihmisiin. Det gör ett starkt intryck varje gång en färjeolycka inträffar.Meillä on nyt tilaisuus tehdä hyvä vaikutus. Nu har vi en möjlighet att göra ett gott intryck.Jos saamme hyvin kielteisen kuvan vaalien järjestelyistä, sillä on vastaava vaikutus työhömme. Om vårt bestående intryck är övervägande negativt kommer detta att påverka vårt arbete i motsvarande grad.
 • käsitys
  Mutta arvoisat puheenjohtajat, minulla on sellainen käsitys, että tässä ollaan vielä etsimässä oikeudellista perustaa. Men, herrar ordförande, jag har ett intryck av, att man här alltjämt söker efter en rättsprincip.Arvoisa komission jäsen, minulla on se käsitys, että pystyisitte aivan mainiosti uimaan vaikka haiden seassa, jos teidän olisi pakko. Jag har ett intryck av att ni, herr kommissionär, skulle klara er bra om ni var tvungen att simma med hajar.Minulla on se käsitys, että monet eurooppalaiset ovat pessimistisempiä kuin tilintarkastustuomioistuin. Mitt intryck är att många människor i Europa är mer pessimistiska än revisionsrätten.

Esimerkit

 • Det första intrycket är viktigast.
 • Han har alltid gjort ett gott intryck på mig.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja