ViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisat

Sanan jotakin käännös suomi-ruotsi

 • någonting
  Någonting skulle kunna göras där.Sen hyväksi voitaisiin tehdä jotakin. Vi vet att någonting måste göras.Tiedämme, että jotakin on tehtävä. Grupperna hade någonting att säga.Ryhmillä oli jotakin sanottavaa.
 • något
  Är det någon mer som är beredd, kan eller absolut vill säga något mer?Onko joku valmis, kykeneekö joku sanomaan vielä jotakin tai haluaako joku sanoa vielä jotakin? Vi måste göra något åt krisen.Tämän vastustamiseksi on tehtävä jotakin. Det här måste åtgärdas på något sätt.Tämän suhteen on tehtävä jotakin.
 • någonen
  Är det någon mer som är beredd, kan eller absolut vill säga något mer?Onko joku valmis, kykeneekö joku sanomaan vielä jotakin tai haluaako joku sanoa vielä jotakin? Jag hoppas att någon kan berätta något om saken för oss.Toivon, että joku voi kertoa meille jotakin tästä asiasta. En sådan överenskommelse inväntar inte någon gudomlig ingivelse.Ratkaisuun ei päästä odottamalla jotakin taivaallista oivallusta.

Sanan jotakin määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja