TV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiReseptitBlogitTietovisatViihde

Sanan konsolidera käännös ruotsi-suomi

  • yhdistääAnnan varauksellisen tukeni komission hankkeelle, jonka tarkoituksena on yhdistää olemassa olevat 21 asetusta kokonaisuudeksi. Jag kommer oreserverat att stödja kommissionen för att konsolidera de nuvarande 21 förordningarna.On viisaampaa rajoittaa ja yhdistää EU:n lainsäädäntöä, jotta sen käsittely olisi helpompaa. Det är klokare att begränsa och konsolidera Europeiska unionens lagstiftning så att den blir lättare att hantera.Kyse ei ole siitä, että olisimme sidoksissa teollisuuteen, vaan siitä, että se oli paras tapa yhdistää molemmat lähestymistavat. Anledningen är inte att vi har begränsats av industrin. Det var helt enkelt det bästa sättet att konsolidera båda strategierna.
  • lujittaaSitä varten on kuitenkin välttämätöntä lujittaa euroa. Men därför är det nödvändigt att konsolidera den.Schengen-aluetta pitäisi siis vahvistaa ja lujittaa entisestään. Schengenområdet bör därför konsolideras och stärkas ytterligare.Uutta instituutiota eli Afrikan unionia on tarpeen vahvistaa ja lujittaa. Den nya institutionen Afrikanska unionen behöver nu förstärkas och konsolideras.
  • vahvistaaSchengen-aluetta pitäisi siis vahvistaa ja lujittaa entisestään. Schengenområdet bör därför konsolideras och stärkas ytterligare.Uskon, että tästä näkökulmasta meidän pitäisi vahvistaa tämän keskustelun tulos parlamentin äänestyksessä. Jag anser att vi mot denna bakgrund bör konsolidera denna debatt med en omröstning i kammaren.Meidän on aika vahvistaa talouttamme ja kilpailukykyämme. För vår del är det nu dags att konsolidera vår ekonomi och vår konkurrenskraft.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja