HoroskooppiTV-ohjelmatViihdeVaihtoautotReseptitTietovisatBlogit

Sanan person käännös ruotsi-suomi

 • persoona
  Viime kuukausina olette osoittanut, että olette vahva persoona ja että suoriudutte tehtävästänne. De senaste månaderna har du visat att du är en stark person som klarar av den här uppgiften.Tämä ei johdu siitä, että Tariq Aziz - kuten varsin hyvin tiedän - oli itse asiassa henkilönä uskomaton persoona, joka valitettavasti osallistui totalitaariseen järjestelmään. Det har inget att göra med Tariq Aziz personlighet. Jag vet mycket väl att han var en utomordentlig person som dessvärre var en del av ett totalitärt system.Hän on kyllä mielenkiintoinen persoona.
 • henkilö
  Tämä henkilö on Saddam Hussein. Denna person är Saddam Hussein.Kenelle tämä henkilö olisi vastuussa? Vem skulle denna person vara ansvarig inför?Näin unta, että minusta oli tullut suuri julkisuuden henkilö. Jag drömde att jag hade blivit en framstående person.
 • ihminen
  Se tarjoaa ravintoa, jota ihminen haluaa. Den serverar det som denna person vill ha.Autoon oli laitettu pommi. Yksi ihminen sai surmansa. En bomb hade installerats i en bil. En person har dött.Joka päivä ainakin yksi ihminen kuolee tai loukkaantuu. Varje dag dör eller skadas en person.
 • persoonamuoto
  Suomen kielessä on kuusi persoonamuotoa: kolme yksikössä ja kolme monikossa.
 • yksilö
  Yksilö tekee henkilökohtaisen valinnan. En individ gör ett personligt val.Kokouksessa ei kuitenkaan saatu aikaan konkreettisia toimenpiteitä, joilla ympäristön saastuttaja - yksilö tai yritys - saataisiin maksamaan toimintansa hallinnollisista kustannuksista. Och jag säger "man skulle kunna", eftersom man inte samtidigt beslutat om konkreta åtgärder när det gäller kostnaderna för nedsmutsningen, såväl för enskilda personer som för företag.Hän ei ole minun johtajani, sillä olen riippumaton ja mieleltäni vapaa yksilö, mutta on myönnettävä, että Jasser Arafat on ollut vangittuna kolme viime vuotta, mikä ei ole pikkuasia. Han är inte min ledare – jag är en självständig, fritänkande, oberoende person – men det måste erkännas att Yassir Arafat de senaste tre åren har varit fånge, och det är inte någon bisak.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja