TV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisatViihdeHoroskooppiVaihtoautot

Sanan samtal käännös ruotsi-suomi

 • keskustelu
  Toukokuussa 1992 minulla oli pitkä keskustelu presidentti Boudiafin kanssa. I maj 1992 hade jag ett långt samtal med president Boudiaf.Tänään minulla oli myös tällainen keskustelu, mutta ei mitään tiedotustilaisuutta. Ett sådant samtal ägde också rum i dag, men det var inte någon orientering.Konfliktit, keskustelu, kauppa ja arvostelu vaihtelevat keskenään. Konflikt, samtal, handel och kritik avlöser varandra.
 • dialogi
 • puhelinkeskustelu
 • puhelu
  Neuvoston puheenjohtajan mielestä oli selvästikin tärkeämpää soittaa puhelu kuin vastata kysymyksiimme. Rådets sittande ordförandeskap ansåg det tydligen vara viktigare att ringa ett samtal än att svara på våra frågor.Aidoksi todistettu puhelu CNN:lle ja muille yleisradioverkostoille olisi voinut pelastaa tuhansia henkiä Sri Lankassa, Somaliassa ja Thaimaassa. Ett verifierat samtal till CNN och de andra sändningsnäten kunde ha räddat tusentals liv i Sri Lanka, Somalia och Thailand.Onko todistetta siitä, että tietyissä maissa kuluttajien, jotka soittavat hätäpuhelun matkapuhelimella, joko numeroon 112 tai muuhun, on maksettava kyseinen puhelu? Finns det något bevis för att konsumenter i vissa länder, vilka använder mobiltelefonen till att göra ett nödsamtal, oavsett om det är 112 eller något annat nummer, måste betala för detta samtal?
 • vuoropuhelu
  Vuoropuhelu on siksi erittäin tärkeää, mutta sen on oltava avointa. Samtal är därför ytterst viktiga, men det måste vara en öppen dialog.Neuvottelut, keskustelut, vuoropuhelu, kompromissit ovat niitä työkaluja, joiden avulla olemme rakentaneet eurooppalaista yhteistyötä. Förhandling, samtal, dialog, kompromiss är de verktyg med vilka vi har byggt upp det europeiska samarbetet.Vuoropuhelu on hyvä asia, mutta reaalipolitiikka ja taloudellinen painostus ovat parempia keinoja edistää argumenttejamme. Samtal är bra, men realpolitik och ekonomiska påtryckningar är bättre sätt att föra fram vårt argument.

Esimerkit

 • Vi hade ett samtal igår kväll.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja