TietovisatVaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan tycker käännös ruotsi-suomi

  • ajatellaSaatatte ajatella, ettei tällä ole mitään tekemistä keskustelumme kanssa. Ni kanske tycker att det inte har något att göra med vår debatt.Mielestäni voidaan ajatella, että toiminta kolmannen pilarin tasolla on ajautunut umpikujaan. Jag tycker att vi kan vara överens med slutsatserna om att åtgärderna inom ramarna för den tredje pelaren har hamnat i en återvändsgränd.Mielestäni asiaa ei kuitenkaan pitäisi ajatella näin. Men jag tycker inte det är en korrekt tolkning av frågan.
  • arvellaArvelin, että sataisi, mutta pouta siitä näyttää kehkeytyvän
  • luullaMeidän mielestämme on harhakuvitelmaa luulla, että olisi järkevää jättää jäsenyyshakemus nyt, mutta pidämme myös vääränä ajatella, että puhumme siitä joskus myöhemmin. Vi anser det vara en illusion att tro att det vore meningsfullt att yrka på medlemskap nu, men vi tycker också att det är fel att säga att det får vi tala om en annan gång.Sinä vain luulet, että hän inhoaa sinua.
  • pitääSe pitää Euroopan parlamentista. Ni tycker om Europaparlamentet.Onneksi hän useammin pitää siitä kuin ei pidä! Lyckligtvis tycker han om det oftare än han tycker illa om det!Hän pitää sitä varmasti hyvin pitkänä matkana. Han tycker väl att det är en lång bit.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Tietosuoja   Evästeasetukset   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2024 Ilmainen Sanakirja