BlogitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihdeReseptitJääkiekon MMTietovisat

Sanan tydligen käännös ruotsi-suomi

  • ilmeisestiNiin ilmeisesti vain oletetaan olevan. Tydligen antas det bara helt enkelt.Kuitenkaan tämä ei ole ilmeisesti riitä. Men detta är tydligen inte tillräckligt.Ilmeisesti kanavat vaihtuivat. Det var tydligen kanalerna som förväxlades.
  • näennäisen
  • näennäisestiBelgia ja Alankomaat maksavat siten näennäisesti paljon, mutta eivät sinänsä vastaa näistä tullimaksuista. Belgien och Nederländerna betalar således tydligen mycket, men uppbär inte riktigt dessa tullavgifter.Esimerkiksi Belgia ja Alankomaat maksavat näennäisesti paljon, koska Antwerpenin ja Rotterdamin satamien kautta tuoduista tavaroista on maksettava tullimaksuja. Belgien och Nederländerna, till exempel, betalar tydligen mycket för att de har tullavgifterna på importer över Antwerpen och Rotterdam.Vastustamme sitä näennäisvaltiota, joka Euroopan unioni pyrkii olemaan, ja komissiota, joka esittää hallitusta, jonka nimittäminen virkaansa on näennäisesti vahvistettava. Vi stöder inte denna parodi på en stat som EU vill vara och inte heller en kommission som leker regering och som tydligen måste godkännas.
  • nähtävästiNähtävästi tarvitaan lisää analyysejä. Tydligen behöver vi fler analyser.Tällä kaikella ei nähtävästi ole merkitystä. Allt detta har tydligen inte fått något genomslag.Nämä ovat niitä asioita, jotka me kaikki nähtävästi olemme nyt unohtaneet. Det är saker som vi alla tydligen har glömt bort just nu.
  • selvästiTavat vaikuttavat myös selvästi melko erilaisilta. Sedvänjorna är tydligen också mycket olika.Kyseessä oli selvästi vain jonkinlainen erehdys. Det var tydligen bara någon form av misstag.Tämä oli selvästi liikaa viralliselle Kiinalle. Det blev tydligen för mycket för det officiella Kina.
  • silminnähden

Esimerkit

  • Jag trodde att det hade blivit vinter nu, men tydligen ska det regna imorgon.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja