BlogitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotReseptitHoroskooppiTietovisat

Sanan verklighet käännös ruotsi-suomi

 • todellisuus
  On kuitenkin olemassa toinenkin todellisuus. Det finns emellertid också en annan verklighet.Uskon, että syntymässä on uudenlainen todellisuus. En ny verklighet håller på att växa fram.Laajentumisen todellisuus on edessämme. Utvidgningens verklighet är här.
 • fakta
 • olemassaolo
 • tosiasia
  Se on traaginen tosiasia monille lajeille. Det är en dramatisk verklighet för många arter.Unionin sisäinen vuoropuhelu on konkreettinen tosiasia. Dialogen inom EU är en konkret verklighet.Tämä on tosiasia, jonka kanssa olemme tekemisissä. Det är den verklighet vi står inför.
 • totuus
  Tämä on valitettava totuus, jota tällä direktiivillä ei voida kaunistella. Det är tyvärr en verklighet som inte kan skylas över av direktivet.Totuus on se, että laajoilla yhteisön alueilla on vaikeita kuivuuskausia ja että ilman vettä ei ole elämää eikä edistystä eikä yhteisvastuuta. Det som däremot är verklighet är att stora områden inom gemenskapen lider av långa perioder av torka och att utan vatten finns det varken liv, utveckling eller solidaritet.Näin kuitenkin paljastui räikeä totuus, se, että sodan taustalla olivat kolmen suurvallan ajamat edut Balkanilla. Den skulle emellertid visa på en uppenbar verklighet, med tre makter som har sammanfallande intressen på Balkan.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja