BlogitViihdeReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatHoroskooppi

Sanan ablehnen käännös saksa-suomi

 • torjua
  Siinä ei pitäisi myöskään torjua välineitä, jotka ovat uusia. Da sollte man dann auch Instrumente nicht ablehnen, die neu sind. Afganistan ei voi torjua Kabulissa julkilausumaa, jonka se on allekirjoittanut Genevessä. Afghanistan kann Bestimmungen nicht in Genf annehmen und sie dann in Kabul ablehnen. Ministerineuvosto voi sitten torjua ne, mutta sen pitää keskustella niistä yhteisölliseltä kannalta. Diese kann der Ministerrat dann ablehnen, doch er muß sich mit ihnen auseinandersetzen, mit einer Position aus gemeinschaftlicher Sicht.
 • kieltää
  Kun jäsenvaltiot ovat hyväksyneet koko Eurooppaa koskevat pitkän ajanjakson strategiset ja poliittiset tavoitteet, ei ole mahdollista kieltää niiden rahoitusta. Wenn die Mitgliedstaaten einmal langfristige strategische Verpflichtungen auf gesamteuropäischer politischer Ebene eingegangen sind, können sie nicht deren Finanzierung ablehnen. Mitä ympäristönsuojeluun tulee, on mielestäni tärkeää, että Euroopan unioni kieltää öljyhiekasta tuotetun öljyn tuonnin. Mit Blick auf den Umweltschutz bin ich der Auffassung, dass die Europäische Union unbedingt die Einfuhr von Öl ablehnen sollte, das aus Ölsand gewonnen wurde. Maahanmuutto ei saa olla este eurooppalaisille yhteistyöohjelmille; mutta emme voi myöskään torjua myönteistä maahanmuuttoa emmekä kieltää kolmansien maiden kanssa solmittuja sopimuksia. Die Zuwanderung darf kein Hindernis für die europäischen Kooperationsprogramme sein, aber wir können auch nicht die positive Zuwanderung ablehnen oder uns gegen Abkommen mit Drittländern sperren.
 • kieltäytyä
  EU:n kansalaisuudesta on esimerkiksi mahdoton kieltäytyä. Beispielsweise kann man die Unionsbürgerschaft nicht ablehnen. Arvoisa komission puheenjohtaja, tämä on tarjous, josta ette voi kieltäytyä. Das ist ein Angebot, das Sie nicht ablehnen können, Herr Kommissionspräsident. Siksi parlamentti ei nyt voi kieltäytyä ottamasta vastuuta. Deshalb kann das Parlament jetzt nicht die Verantwortung ablehnen.
 • ei pitää
 • estää
  Se, että Yhdysvallat ei toteuta ratifiointia, ei saa estää EU:ta menemästä eteenpäin. Die Tatsache, dass die USA die Ratifizierung des Protokolls ablehnen, darf die EU nicht daran hindern weiterzugehen. Hän esti onnettomuuden.Kolari esti liikenteen.
 • hylätä
  Komission pitäisi siis hylätä se. Die Kommission sollte dies ablehnen. Toiseksi voimme hylätä koko ehdotuksen. Option zwei: Wir können den gesamten Vorschlag ablehnen. Tämän vuoksi emme voi tehdä muuta kuin hylätä sen. Deswegen kann man sie nur ablehnen!
 • jättää väliin
 • jättäytyä pois
 • paheksua
  Jokainen voi paheksua kollega Gönczia tai tukea häntä. Man kann Kinga Göncz als Politikerin ablehnen oder für sie sein. Voimme vain paheksua vähemmistöpolitiikkaa, koska se on välttämättä vaarallista sosiaaliselle yhteenkuuluvuudelle. Wir können eine Minderheitenpolitik, die der sozialen Kohäsion notwendigerweise abträglich ist, nur ablehnen. Vain pari sukupolvea sitten paheksuttiin asioita, jotka nyt hyväksytään itsestäänselvyyksinä.
 • sivuuttaa
  Tätä faktaa ei voi sivuuttaa.
 • tuomita
  Meidän kaikkien tulisi tuomita ne ankarasti. Wir sollten ihn alle entschieden ablehnen. Jos tämä toimi hyväksyttäisiin, kalastajat saattaisivat tuomita koko valvontaprosessin. Wenn diese Maßnahme beschlossen würde, so bestünde die Gefahr, daß die Fischer das gesamte Kontrollverfahren ablehnen. Emme lankea ansaan, jota tällainen Euroopan unioni edustaa, ja aiomme tuomita sen tulevassa Ranskan kansanäänestyksessä. Dieses Europa ist eine Falle, die wir ablehnen und bei dem bevorstehenden französischen Referendum bloßzustellen gedenken.
 • vähätellä
 • väheksyä
  Kuntouttavan työtoiminnan vaikutusta ei pidä väheksyä.
 • vastustaa
  Kukaan ei voi vastustaa vähittäistä muutosta. Niemand kann einen allmählichen Wandel ablehnen. Arvoisa puhemies, haluaisin vastustaa tuota ehdotusta kahdesta syystä. Herr Präsident, ich möchte diesen Vorschlag aus zwei Gründen ablehnen. Näiden syiden vuoksi meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin vastustaa uutta sopimusta. Aus diesen Gründen können wir diese neue Vereinbarung nur ablehnen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja