TietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatJääkiekon MMViihdeVaihtoautotBlogitReseptit

Sanan damit käännös saksa-suomi

  • jottaSanon tämän, jotta jäsen Schulz ymmärtäisi asian. Ich sage das, damit Herr Schulz im Bilde ist. Unionin on käytettävä myös painostusta, jotta tulokseen päästään. Die Union muß auch Druck ausüben, damit wir zu einem Ergebnis kommen. Jotta rauhan saavuttamisessa onnistuttaisiin, tarvitaan vuoropuhelua. Damit Frieden Erfolg hat, brauchen wir den Dialog.
  • sitenEU:n toimet ovat siten oikeutettuja. Damit sind EU-Maßnahmen gerechtfertigt. Sillä tavalla säästetään tilaa ja siten kustannuksia. Damit werden Platz und Kosten gespart. Mutta siten annamme myös tietyn viestin.Aber damit sendet man auch Signale aus.
  • ettäUskon, että hän on jo aloittanut. Ich glaube, sie haben schon damit begonnen." Toivon, että tämä selittää, mitä tarkoitin. Ich hoffe, damit habe ich erklärt, was ich meinte. Toivon, että tämä selkiytti tilannetta. Ich hoffe, damit wird die Haltung klar.
  • niin ettäSelittäkää meille, mikä tässä on väärin, niin että se ymmärretään. Erklären Sie uns, was nicht in Ordnung war, damit wir es verstehen. Siksi kehotan teitä käyttämään tervettä järkeä, niin että tämä prosessi saadaan etenemään. Deshalb möchte ich hier an unseren gesunden Menschenverstand appellieren, damit dieser Prozess tatsächlich vorankommt.
  • sen myötäSen myötä saadaan aikaan tarvittava oikeudellinen perusta. Damit entsteht die erforderliche Rechtsgrundlage. Me haluamme lähettää sen myötä kaksi erilaista viestiä. Wir wollen damit zwei verschiedene Signale aussenden. Sen myötä toteutuu järjestelmällinen muutos kulttuurissa. Damit leiten wir einen systematischen kulturellen Wandel ein.
  • siksiSiksi olemme edelleen lähtöruudussa.Und damit müssen wir wieder von vorn anfangen. Siksi meillä on osittainen ratkaisu. Damit haben wir einen Teil der Lösung. Siksi ehdotan, että aloitamme niistä. Deswegen ist mein Vorschlag, dass wir damit anfangen.
  • silläSillä tavalla säästetään tilaa ja siten kustannuksia. Damit werden Platz und Kosten gespart. Nähtäväksi jää, mitä se sillä tekee. Wir werden sehen, wie sie damit umgeht. Me emme ole voittaneet sillä oikeastaan mitään. Damit haben wir eigentlich nichts gewonnen.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja