ViihdeBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan einzigartig käännös saksa-suomi

  • ainutlaatuinenYhteinen parlamentaarinen edustajakokous on ainutlaatuinen paikka ja ainutlaatuinen pohjoisen ja etelän välisen vuoropuhelun väline. Die PPV ist ein einzigartiges Forum und ein einzigartiges Instrument des Nord-Süd-Dialogs. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus käsitellä ainutlaatuista ilmiötä. Dies ist eine einzigartige Chance, um ein einzigartiges Phänomen anzugehen. Nykyinen poikkeus on ainutlaatuinen. Die gegenwärtige Freistellung ist einzigartig.
  • erinomainenVäittäisin kuitenkin, että unohdamme tässä transatlanttisen siteen ainutlaatuisen luonteen ja ainutlaatuisen kestävyyden, joten tämä on erinomainen tilaisuus korjata tuo unohdus. Ich glaube jedoch, dass wir dabei die einzigartige Natur und Stärke der transatlantischen Bande übersehen, und deshalb ist dies heute eine ausgezeichnete Gelegenheit, die Dinge gerade zu rücken.
  • ainoa laatuaanArvoisa puhemies, Kuuban poliittinen järjestelmä on ainoa laatuaan maailmassa. – Herr Präsident! Das politische System Kubas ist einzigartig auf der Welt. Tilanne Nigeriassa on hyvin vaikea, mutta se ei ole ainoa laatuaan. Die Lage in Nigeria ist äußerst heikel, aber nicht einzigartig. Yhdysvaltojen soveltama viinien merkintöjen hallintajärjestelmä on kuitenkin ainoa laatuaan. Das US-Verwaltungssystem für Weinnamen ist jedoch einzigartig.
  • tavatonOlihan se vallan tavatonta!Tuossa tehtävässä on tavattomat paineet.
  • uniikki
  • yksittäiskappale

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja