ReseptitTV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan antaa anteeksi käännös suomi-englanti

 • forgive
  us
  I do it now instead and hope he will forgive me for not doing so earlier. Teen sen nyt ja toivon, että hän antaa anteeksi, etten kiittänyt häntä aiemmin. I would ask the President-in-Office of the Council to forgive this technical incident and to remain in our debate. Pyydän, että neuvoston puheenjohtaja antaa anteeksi tämä teknisen häiriön ja että hän on edelleen läsnä keskustelussamme. Forgive others, not because they deserve forgiveness, but because you deserve peace.
 • absolve
  us
  You will absolve a subject from his allegiance
 • condoneUnder no circumstances should such acts be justified or condoned. Tällaisia tekoja ei pitäisi missään oloissa oikeuttaa tai antaa anteeksi. This is what the women said: 'The deliberate killing of innocent civilians, whether Palestinian or Israeli, cannot be condoned. Luen nyt teille, mitä nuo naiset ovat sanoneet: "Viattomien siviilien, sekä palestiinalaisten että israelilaisten, tahallista tappamista ei pidä antaa anteeksi. We simply cannot condone the infringement of fundamental rights, arguing that it is impossible to expect full compliance with the standards of European democracy in Africa. Emme voi yksinkertaisesti antaa anteeksi perusoikeuksien loukkauksia vetoamalla siihen, että Afrikassa ei ole mahdollista vaatia eurooppalaisten demokratianormien täydellistä noudattamista.
 • excuseWe could have excused an accident or mishap, but that kind of premeditation and malicious intent cannot be excused. Olisimme voineet antaa anteeksi onnettomuuden tai vahingon, mutta tällaista suunnitelmallisuutta ja pahoja aikomuksia ei voi antaa anteeksi. Perhaps when it all began it could be excused on grounds of ignorance about the effects of smoking - but not in 1998. Ehkäpä silloin, kun tämä kaikki aloitettiin, se voitiin antaa anteeksi sillä perusteella, että tupakoinnin vaikutuksia ei tunnettu - mutta ei enää vuonna 1998. I excused him his transgressions.
 • pardon
  us
  It is up to these families and friends to pardon those involved, if that is what they wish to do. Nämä perheet ja ystävät ovat niitä, joiden on annettava anteeksi, jos he haluavat antaa anteeksi. This will be the only way for the Cambodians to pardon those who simply followed them and to achieve lasting peace. Tämä on kambodžalaisten ainoa keino antaa anteeksi niille, jotka pelkästään seurasivat heitä, ja saavuttaa siten kestävä rauha.
 • remitThat is a very difficult situation for the customs services and for the Commission, because the rules do not permit the Commission to remit any of these outstanding debts. Tämä tilanne on erittäin vaikea tullipalveluiden ja komission kannalta, sillä sääntöjen mukaan komissio ei voi antaa anteeksi mitään näistä valtavista veloista. to remit the performance of an obligation

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja