TietovisatViihdeHoroskooppiReseptitBlogitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan arvostettu käännös suomi-englanti

 • appreciated
  us
  The role of the special representatives has also been very important and much appreciated. Erityisedustajien rooli on ollut hyvin tärkeä ja erittäin arvostettu. That is much appreciated, particularly in view of the chaos that sometimes prevailed during the Czech Presidency. Sitä on arvostettu suuresti, erityisesti kun otetaan huomioon Tšekin tasavallan puheenjohtajakaudella toisinaan vallinnut kaaos. It has been a hard fought for report and his endeavours have been greatly appreciated across the board inside the committee. Mietinnön vuoksi on taisteltu ja hänen pyrkimyksiään on arvostettu suuresti ympäri valiokuntaa.
 • dignifiedMr Siniora is a dignified man, a man we should respect. Fouad Siniora on arvostettu henkilö, ja meidän olisi kunnioitettava häntä.
 • distinguished
  us
  Andrei Sakharov, who died 20 years ago, was a distinguished champion of human rights as well as a distinguished thinker. Andrei Saharov, joka kuoli 20 vuotta sitten, oli arvostettu ihmisoikeuksien puolustaja sekä arvostettu ajattelija. My distinguished colleague, Professor Tim Congdon, has written a pamphlet on this. Arvostettu kollegani, professori Tim Congdon on kirjoittanut tästä pamfletin. Diana Wallis as a distinguished international lawyer has been the ideal person to work on this very complex file. Jäsen Diana Wallis on arvostettu kansainvälinen asianajaja, ja siksi hänen kanssaan on ollut ihanteellista tehdä töitä tämän erittäin monimutkaisen asiakirjan parissa.
 • respected
  us
  Phillip was highly respected across this House. Phillip oli hyvin arvostettu koko Euroopan parlamentissa. In the past, teaching was a respected and valued profession. Opettaminen oli aiemmin kunnioitettu ja arvostettu ammatti. She is therefore a respected expert in this field. Siksi hän on arvostettu asiantuntija tällä alalla.

Sanan arvostettu määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja