ReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatNauris.fi

Sanan arvo käännös suomi-englanti

 • value
  us
  Equality is not an isolated value, either. Tasa-arvo ei myöskään ole erillinen arvo. Democracy is a universal value. Demokratia on yleismaailmallinen arvo. It is now valued at only USD 0.85. Nyt sen arvo on enää 0,85 dollaria.
 • denomination
  This denomination is too high, given that we will also be getting to grips with six other notes with new denominations. Sen arvo on liian suuri siinä tilanteessa, kun liikkeellä on jo kuusi muuta seteliä, joilla on uusi arvo. She follows the Ahmadiyya denomination of Islam.What denomination is that money? They are all 50 euro notes.
 • position
  us
  It calls for binding objectives to ensure equality in corporate, administrative and political positions of responsibility. Siinä vaaditaan sitovia tavoitteita, joilla varmistetaan tasa-arvo yritysten, hallinnon ja politiikan alan vastuutehtävissä. The common position with which we are now being presented is far better, for an actual limit value is being introduced for the first time. Se yhteinen kanta, joka meille nyt esitetään, on paljon parempi, koska varsinainen raja-arvo otetaan nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. There is no doubt that equality between the sexes in terms of dignity and responsibility fully justifies the rise of women to public positions. On varmaa, että sukupuolten tasa-arvo ihmisarvon ja vastuullisuuden suhteen oikeuttaa naisten toimimisen julkisissa viroissa.
 • price
  uk
  us
  When prices increase, the value of wages decreases. Hintojen noustessa palkkojen arvo laskee. The dollar is sinking and prices of raw materials, including basic foodstuffs, are soaring. Dollarin arvo on putoamassa, ja raaka-aineiden, myös peruselintarvikkeiden, hinnat ovat nousussa. The European Central Bank is there to make sure that prices and the value of money remain stable. Euroopan keskuspankki huolehtii siitä, että hinnat ja rahan arvo säilyvät vakaina.
 • rank
  us
  rank treasonrank nonsenserank grass
 • worth
  us
  Look at what it is worth today. Katsokaa, mikä sen arvo on tänään. This is a market worth EUR 90 billion annually. Markkinoinden arvo on vuosittain 90 miljardia euroa. On its introduction the euro was worth USD 1.17. Kun euro otettiin käyttöön, sen arvo oli 1,17 Yhdysvaltain dollaria.
 • account
  us
  Gender considerations have to be taken into account through gender mainstreaming. Sukupuolinäkökohdat on otettava huomioon sisällyttämällä miesten ja naisten tasa-arvo kaikkeen politiikkaan. We would point out the need for the integration of equality - for equality to be taken into account in the budget. Korostamme tarvetta integroida tasa-arvo - että tasa-arvo otetaan huomioon talousarviossa. It accounts for over £5 bn worth of exports and contributes over £200 m to the Irish economy. Alan tuotteiden viennin vuosittainen arvo on yli viisi miljardia puntaa, ja Irlannin taloudelle se tuottaa yli 200 miljoonaa puntaa.
 • consequence
  us
  The consequences of this confusion will be made worse by the high face value of some notes, of EUR 100, 200 and 500. Tällaisen sekaannuksen seurauksia pahentaa vielä se, että esim. 100, 200 tai 500 euron setelin arvo on vanhaa rahaa suurempi. They are also concerned about privatisation and that equality, sustainability and social cohesion will suffer as a consequence. He ovat huolestuneita myös yksityistämisistä ja siitä, että sen vuoksi tasa-arvo, kestävä kehitys ja sosiaalinen koheesio tulevat kärsimään. Now, this rich biodiversity - which, moreover, is not confined to plant species - has a financial consequence which is in itself truly impressive. Tällä rikkaalla monimuotoisuudella - joka ei muuten rajoitu vain kasvillisuuteen - on taloudellinen arvo, joka jo sellaisenaan on erittäin vaikuttava.
 • dignity
  us
  All are great in terms of dignity. Kaikilla jäsenvaltioilla on suuri arvo. In the last 40 years the loser has been human dignity. Viimeisen 40 vuoden aikana häviäjä on ollut ihmisen arvo. Their dignity is exactly the same, regardless of their size. Kunkin valtion arvo on täsmälleen sama koosta huolimatta.
 • merit
  us
  Such initiatives allow millions of citizens to participate in artistic, informative and instructive projects of enormous educational merit. Näiden aloitteiden ansiosta miljoonat kansalaiset voivat osallistua taiteellisiin hankkeisiin sekä tiedotus- ja opetushankkeisiin, joiden opetuksellinen arvo on valtava. The Treaty contains no specific legal definition of voluntary work. However, this kind of work is sufficiently specific and important for it to merit a Treaty article on its own. Perustamissopimuksessa ei ole määritelty vapaaehtoistoiminnan oikeudellista asemaa; tämän toiminnan arvo ja merkitys ovat kuitenkin niin suuret, että sitä koskeva artikla olisi lisättävä sopimukseen. While merit is an essential component of efficiency, it is unacceptable that research should be hindered because researchers have to deal with bureaucratic requirements of doubtful value. Vaikka ansiot ovat olennainen tehokkuuden osatekijä, ei voida hyväksyä sitä, että tutkimustoiminta estyy, koska tutkijoiden on noudatettava byrokraattisia vaatimuksia, joiden arvo on epäselvä.
 • regard
  us
  A proposal for a Commission directive is being prepared, which will aim to set thresholds in this regard. Ehdotusta komission direktiiviksi valmistellaan parhaillaan, ja sen tavoitteena on asettaa raja-arvo tältä osin. With regard to the report before us, I welcome its Chapter 4.5, entitled Women's Rights and Gender Equality. Edessämme olevassa raportissa olen tyytyväinen lukuun 4.5, joka on otsikoitu naisten oikeudet ja sukupuolten tasa-arvo. With regard to nurse practitioners, nurses should be given more status in developing countries than they now have. Ammattimaisille sairaanhoitajille olisi annettava kehitysmaissa nykyistä suurempi arvo.
 • self-worth
  Recognizing ones self-worth is a necessary step to respecting the worth of others.
 • semi-precious
 • universal value
  Democracy is a universal value. Demokratia on yleismaailmallinen arvo. Human rights are a universal value. Ihmisoikeudet ovat yleismaailmallinen arvo. Freedom of thought is a universal value. Ajatuksenvapaus on yleismaailmallinen arvo.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja