HoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan arvo käännös suomi-englanti

 • value
  us
  Equality is not an isolated value, either. Tasa-arvo ei myöskään ole erillinen arvo. Equality is one of Europe's fundamental values, and it is an unambiguously positive value. Tasa-arvo on yksi Euroopan unionin perusarvoista, ja se on yksiselitteisesti myönteinen arvo. Freedom, progress and equality are not just theoretical values. Kolmas ihanne on tasa-arvo. Tasa-arvo on erinomainen kannustin Euroopassa.
 • worth
  us
  Look at what it is worth today. Katsokaa, mikä sen arvo on tänään. Clearly, if agriculture is worth less in Europe, then agricultural products and hence all our food is also worth less. On selvää, että jos maatalouden arvo Euroopassa vähenee, myös maataloustuotteiden ja siten kaikkien elintarvikkeidemme arvo vähenee. Its lowest value during the crisis was 1.20 and when it was introduced it was worth 1.15. Kriisin aikana sen alhaisin arvo oli 1,2, ja kun se otettiin käyttöön, sen arvo oli 1,15.
 • denomination
  This denomination is too high, given that we will also be getting to grips with six other notes with new denominations. Sen arvo on liian suuri siinä tilanteessa, kun liikkeellä on jo kuusi muuta seteliä, joilla on uusi arvo. She follows the Ahmadiyya denomination of IslamWhat denomination is that money? They are all 50 euro notes
 • position
  us
  The common position with which we are now being presented is far better, for an actual limit value is being introduced for the first time. Se yhteinen kanta, joka meille nyt esitetään, on paljon parempi, koska varsinainen raja-arvo otetaan nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. It calls for binding objectives to ensure equality in corporate, administrative and political positions of responsibility. Siinä vaaditaan sitovia tavoitteita, joilla varmistetaan tasa-arvo yritysten, hallinnon ja politiikan alan vastuutehtävissä. Chief of Staff is the second-highest position in the army.
 • price
  uk
  us
  When prices increase, the value of wages decreases. Hintojen noustessa palkkojen arvo laskee. The dollar is sinking and prices of raw materials, including basic foodstuffs, are soaring. Dollarin arvo on putoamassa, ja raaka-aineiden, myös peruselintarvikkeiden, hinnat ovat nousussa. The European Central Bank is there to make sure that prices and the value of money remain stable. Euroopan keskuspankki huolehtii siitä, että hinnat ja rahan arvo säilyvät vakaina.
 • rank
  us
  rank treasonrank nonsenserank grass
 • semi-precious

Haussa juuri nyt

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja