ViihdeTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan arvo käännös suomi-englanti

 • value
  us
  Equality is not an isolated value, either. Tasa-arvo ei myöskään ole erillinen arvo. Democracy is a universal value. Demokratia on yleismaailmallinen arvo. It is now valued at only USD 0.85. Nyt sen arvo on enää 0,85 dollaria.
 • worth
  us
  Look at what it is worth today. Katsokaa, mikä sen arvo on tänään. This is a market worth EUR 90 billion annually. Markkinoinden arvo on vuosittain 90 miljardia euroa. On its introduction the euro was worth USD 1.17. Kun euro otettiin käyttöön, sen arvo oli 1,17 Yhdysvaltain dollaria.
 • denominationThis denomination is too high, given that we will also be getting to grips with six other notes with new denominations. Sen arvo on liian suuri siinä tilanteessa, kun liikkeellä on jo kuusi muuta seteliä, joilla on uusi arvo. She follows the Ahmadiyya denomination of IslamWhat denomination is that money? They are all 50 euro notes
 • position
  us
  It calls for binding objectives to ensure equality in corporate, administrative and political positions of responsibility. Siinä vaaditaan sitovia tavoitteita, joilla varmistetaan tasa-arvo yritysten, hallinnon ja politiikan alan vastuutehtävissä. The common position with which we are now being presented is far better, for an actual limit value is being introduced for the first time. Se yhteinen kanta, joka meille nyt esitetään, on paljon parempi, koska varsinainen raja-arvo otetaan nyt ensimmäistä kertaa käyttöön. There is no doubt that equality between the sexes in terms of dignity and responsibility fully justifies the rise of women to public positions. On varmaa, että sukupuolten tasa-arvo ihmisarvon ja vastuullisuuden suhteen oikeuttaa naisten toimimisen julkisissa viroissa.
 • price
  uk
  us
  When prices increase, the value of wages decreases. Hintojen noustessa palkkojen arvo laskee. The dollar is sinking and prices of raw materials, including basic foodstuffs, are soaring. Dollarin arvo on putoamassa, ja raaka-aineiden, myös peruselintarvikkeiden, hinnat ovat nousussa. The European Central Bank is there to make sure that prices and the value of money remain stable. Euroopan keskuspankki huolehtii siitä, että hinnat ja rahan arvo säilyvät vakaina.
 • rank
  us
  rank treasonrank nonsenserank grass
 • semi-precious

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja