TV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatNauris.fiReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan asuminen käännös suomi-englanti

 • domicile
  The call to jury duty was sent to my legal domicile; too bad I was on vacation at the time.The answer depends on in which state he was domiciled at his death.
 • habitation
 • living
  us
  Decent living obviously involves decent housing. Kohtuulliseen elämiseen liittyy aivan ilmeisesti kohtuullinen asuminen. The programme is entitled 'Ambient Assisted Living', and seeks to obtain synergies in terms of management and financial resources. Ohjelman nimi on ”tietotekniikka-avusteinen asuminen” (Ambient Assisted Living) ja sillä pyritään saavuttamaan synergioita hallinto- ja rahoitusresurssien käytössä. The make-up of our society is changing, and we need to adapt, to ensure quality of life and independent living for the elderly, who are otherwise at risk of exclusion. Yhteiskuntamme rakenne on muuttumassa, ja meidän on sopeuduttava siihen ja turvattava vanhusten elämänlaatu ja itsenäinen asuminen, sillä muutoin he ovat syrjäytymisvaarassa.
 • living, staying
 • occupancy
  They had a five-year occupancy on the houseThis building is for residential occupancy
 • residency
  The trance DJ was keen to secure a residency in Ibiza.
 • residential
  They live in a residential neighborhood.There is a residential requirement for obtaining a marriage license here.
 • social housing
  However, as I have already said, housing in general is not the same as social housing. Kuten olen jo sanonut, asuminen yleisesti ei ole kuitenkaan sama kuin sosiaalisesti tuettu asuminen. Moreover, social housing is much more than housing reserved for people on low incomes or in need. Sosiaalisesti tuettu asuminen on lisäksi paljon enemmän kuin pienituloisille tai hädässä oleville ihmisille varattua asumista. Social housing is a key tool for active social and economic inclusion policies in the European Union. Sosiaalisesti tuettu asuminen on avain aktiiviseen sosiaalista ja taloudellista osallisuutta koskevaan politiikkaan Euroopan unionissa.
 • tenancy
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja